Af Webstud/TR - 07/02-18 15:55

Sexbutik gør klar til ny 'Fifty Shades'-film: Er nødt til at ansætte ekstra personaleSexbutik gør klar til ny 'Fifty Shades'-film: Er nødt til at ansætte ekstra personale

'Sidste gang havde vi ikke købt nok piske, men denne gang er lageret fyldt op,' lyder det fra indehaveren.

storybild

Ifølge sexbutikken Winkwink gavner Anastasia Steele og Christian Greys udskejelser salget af sexlegetøj gevaldigt. (Billede: Scanpix/Scope Features)

En aarhusiansk sexbutik forventer en kæmpe rejsning i deres salg af sexlegetøj i forbindelse med premieren på den nye 'Fifty Shades of Grey'-film.

De har derfor været nødt til at hyre ekstra medarbejdere for at kunne følge med, skriver Lokalavisen.

'Fifty Shades Freed', der er den tredje film i serien, får premiere på torsdag. Den handler i store træk om en erotisk romance krydret med en masse sexlegetøj og -udstyr, hvilket vil få biografgængerne til at savle efter frækt værktøj på sengekanten.

Det forventer sexbutikken Winkwink i Aarhus i hvert fald.

»Vi solgte en masse sexlegetøj og frækt undertøj, da den først og anden film kom i biograferne i henholdvis 2015 og 2017. Det var helt vildt, men vi regner faktisk med, at det bliver endnu vildere denne gang,« siger Kristoffer Hjerrild, der er indehaver af Winkwink.

Butikken har været nødsaget til at hive ekstra personale ind for at kunne følge med efterspørgslen.

"Sidste gang havde vi ikke købt nok piske, men denne gang er lageret fyldt op, og vi har ansat ekstra bemanding til vores lager i Aarhus, så vi kan følge med salget de næste par måneder," siger Kristoffer Hjerrild ovefor lokalmediet.

LÆS OGSÅ: Så er det afgjort: I denne by køber danskerne mest sexlegetøj

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jokeren brugte formue på coke: 'Nu...
bt.dk
Peter Sommer så på sin kone: 'Det var...
bt.dk
Se det søde billede: Tidligere...
bt.dk
Gammel kending blev igen stoppet af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx