Af - 26/12-16 11:58; Opdateret: 26/12-16 12:08

Sagde farvel til Emilie på stationen: Nu deler veninden hjerteskærende beskedSagde farvel til Emilie på stationen: Nu deler veninden hjerteskærende besked

- Aldrig har jeg følt så stor en smerte og så stor en tomhed, lyder det fra den knuste veninde.

storybild

Emilie Meng og Sarah Midling var bedste veninder. Her ses de sammen på et af Sarahs billeder, som metroxpress har fået lov at bringe. (Billede: Privatfoto)

Sorgen er stor blandt Emilie Mengs familie og venner, efter at politiet i går aftes kunne meddele, at det lig, der var blevet fundet ved Borup på Midtsjælland, var den unge teenager.

Sent søndag aften skrev Emilies gode veninde, Sara Midling, en rørende opdatering på sin Facebook-profil, hvor hun mindedes sin gode veninde.

'I dag fik jeg den værst tænkelige nyhed. At få bekræftet tabet på mit et og alt. Min bedste veninde. Min soulmate. Aldrig har jeg følt så stor en smerte og så stor en tomhed. I flere måneder har jeg kunnet gå rundt med håbet om, at du bare havde brug for en break. At teenage problemerne blev for meget for en periode og du havde brug for at starte på en frisk. Men det var ikke tilfældet. Så nu kan jeg ikke andet end at forsøge at huske dig som den smilende, glade og eventyrlystne pige du var. Du er i mit hjerte til evig tid og ingen vil nogensinde kunne tage din plads i mit hjerte. Hvil i fred,' skriver Sarah Midling.

Sarah Midling var sammen med Emilie Meng og to andre veninder på vej hjem fra en bytur i Slagelse, da de ved 04-tiden natten til den 10. juli skiltes ved Korsør Station.

Dagen efter fundet af Emilie Meng: Det vælter ind med henvendelser
Dagen efter fundet af Emilie Meng: Det vælter ind med henvendelser

I modsætning til vennerne, der tog en taxa fra stationen, valgte Emilie Meng at gå hjem til forældrene i centrum af Korsør. Så langt kom hun som bekendt ikke.

Det sidste livstegn stammer fra et overvågningskamerae på Korsør Station, der ligger omkring 60-70 kilometer fra det vandhul, hvor hendes lig blev fundet af en hundelufter juleaftensdag.

Politiet bekræfter: Emilie blev udsat for en forbrydelse
Politiet bekræfter: Emilie blev udsat for en forbrydelse

Fortsat uvished om drabsårsag
Mens de pårørende sørger, arbejder politiet lige nu på at finde ud af, hvordan Emilie Meng er blevet dræbt.

Obduktionen af Emilie Mengs lig er fortsat i gang, og derfor kan politiet endnu ikke sige mere om, hvad det er for en forbrydelse, der er foregået.

Politiet: Emilie Meng blev udsat for en forbrydelse
Politiet: Emilie Meng blev udsat for en forbrydelse

Politiet kan dog allerede nu sige, at liget sandsynligvis har ligget i søen i Borup, stort set lige siden Emilie Meng sidst blev set.

- Vi ved, at Emilie har ligget der igennem lang tid, og derfor formoder vi, at hun er blevet anbragt der kort tid efter, hun forsvandt - enten den 10. juli eller dagene derefter, fortalte efterforskningsleder ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, Søren Ravn, på et pressemøde i går aftes.

- Derfor er det vigtigt, hvis man ligger inde med viden, observationer eller iagttagelser, at man henvender sig til politiet. Det kan være, at man pludselig kan huske at have set noget på det tidspunkt, som man ikke bed mærke i dengang.

Mindes i dag: - Kom og tænd et lys for Emilie
Mindes i dag: - Kom og tænd et lys for Emilie

Ved samme pressemøde fortalte politiinspektør Kim Kliver, at han er optimistik i forhold til at opklare sagen.

LÆS OGSÅ: Politiet: Fundet af Emilie åbner op for nye muligheder

LÆS OGSÅ: BREAKING: Emilie Meng er fundet død

LÆS OGSÅ: Politiet bombarderes med Emilie-opkald efter ligfund

LÆS OGSÅ: Emilies hjerteveninde deler rørende Instagram-foto: 'Mangler dig mere og mere'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Scorede i finalen i København: Nu har...
bt.dk
Efter bruddet: Det skal der ske med...
bt.dk
Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
Jes Dorphs søn gik på samme skole som...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx