Af Christian Hansen - 10/11-17 13:10

Medie: Muligt gennembrud i mystisk drabssagMedie: Muligt gennembrud i mystisk drabssag

Efter knap to uger uden afgørende nyt i sagen om den dræbte Aase Ovesen, lader der til at være sket et gennembrud i politiets efterforskning.

Kvinde fundet død i Kolding

Ifølge JydskeVestkysten begyndte et grundlovsforhør klokken 11, hvor sagen drejer sig om manddrab i relation til den dræbtes ægtemand, Bent Ovesen, som har været forsvundet siden drabet.

Klik her og se mere tv på localeyes.dk

Da der er tale om dobbeltlukkede døre i sagen, er der nedlagt referatforbud, ligesom sigtelsen i sagen også forbliver ukendt for offentligheden.

Ifølge JydskeVestkysten var Bent Ovesen ikke i retslokalet, inden dørene blev lukket. Derfor er det uvist, om politiet har fundet og anholdt ham.

Drabssagen begyndte, da den ene af ægteparrets to voksne døtre, sammen med sin kæreste, lørdag den 28. oktober kom forbi hos hendes forældre, hvor kæresteparret til deres store chok fandt 61-årige Aase Ovesen død i villaen.

Samme dag blev der udsendt en efterlysning på den 63-årige Bent Ovesen og hans Ford Mondeo firmabil.

En obduktion har klarlagt, at den efterlystes hustru blev dræbt, men politiet har ikke ønsket at komme nærmere ind på dødsårsagen.

Drabet blev formentlig begået natten mellem torsdag 26. oktober og fredag 27. oktober. Det er politiets teori, at Bent Ovesen forlod gerningsstedet i parrets rødstensvilla på Christiansøvej i Kolding omkring kl. 05.30 om fredagen.

Opdateres...

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx