Af Ritzau - 14/05-16 21:10; Opdateret: 14/05-16 23:04

Brand i autoværksted i Valby udsendte massiv sort røgskyBrand i autoværksted i Valby udsendte massiv sort røgsky

En brand i et autoværksted spredte lørdag aften sort røg over København. Branden er under kontrol.

storybild

Brandvæsnet har haft travlt med at slukke en ildebrand i et autoværksted i Valby lørdag aften. (Billede: Free/Colourbox)

En ildebrand i et autoværksted på Gammel Køge Landevej i Valby udsendte en sky af sort røg, der kunne ses på lang afstand lørdag aften.

Gammel Køge Landevej var en overgang spærret på grund af branden, men klokken 22:25 kan Københavns Politi fortælle, at der fuld passage igen

Københavns Brandvæsen fik en anmeldelse om branden klokken 20:20 og mødte massivt op for at slukke ilden. Den voldsomme røgudvikling skyldes, at det var dæk og affald, der brændte.

- Efterfølgende har vores telefoner glødet, fordi mange har set røgen. Vi har fået anmeldelser om branden helt ude fra lufthavnen, siger operationschef i Københavns Brandvæsen Mads Gravesen.

Kort før klokken 21:00 oplyser Mads Gravesen, at branden i autoværkstedet er under kontrol, så røgskyen er aftaget. Brandvæsnet arbejder fortsat på stedet.

Ifølge Københavns Politi er det endnu uvist, hvad der har udløst branden. Det skal teknikere se nærmere på, når slukningsarbejdet er helt overstået.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter storsatsning i sommeren 2016:...
bt.dk
Bookmaker har fået ny favorit: Han...
bt.dk
Efter omdiskuteret mål: Nu kan det få...
bt.dk
Connie Hedegaard ny...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx