Af Kristian Dam Nygaard - 23/03-17 16:39

Populær Vild med Dans-vært scorer nyt jobPopulær Vild med Dans-vært scorer nyt job

Mens vi venter på en ny omgang ’Vild med dans’, har Sarah Grünewald kastet sig over et nyt værtsjob på TV2 Zulu.

storybild

Så er Sarah Grünewald snart tilbage i dit tv.

Den 33-årige tv-vært, der normalt huserer i den bedste sendetid fredag aften i ’Vild med dans’, har i den mellemliggende danse-pause sagt ja til at være vært på genoptagelsen af en gammel comedy-klassiker, ’Comedy Fight Club’, på lillebror-kanalen TV 2 Zulu, hvor seks ”ukendte” komikere dyster om det store gennembrud.

Overrasket? Gulddreng afslører hvem hans mystiske dj er
Overrasket? Gulddreng afslører hvem hans mystiske dj er

Programmet, der har ligget i dvale siden 2010, havde tidligere Pelle Hvenegaard som vært og udklækkede talenter som Thomas Warberg, Simon Talbot og Nikolaj Stokholm. Komikerne sendes ud i uvante hverdags-situationer, som de så efterfølgende skal skrive et kort comedy-sæt over, der fremføres live foran publikum på Karma Kajen midt i Københavns kanal.

Sarah Grünewald har selv en smule comedy-erfaring fra sit samarbejde med Mick Øgendahl og Rune Klan i komedieserien ’Tomgang’ og udtaler i en pressemeddelelse om sit nye job:

»Jeg glæder mig til, at komikerne sprænger rammerne for komik. Det mest sexede i verden er at arbejde med mennesker, der er gode til deres fag, og nu får jeg lov til at arbejde med seks sjove komikere, som alle kan deres kram,« udtaler Sarah Grünewald i en pressemeddelelse.

Mads Langer gik til angreb på Danish Music Awards: Her er deres modsvar
Mads Langer gik til angreb på Danish Music Awards: Her er deres modsvar

’Comedy Fight Club’ har tidligere været en ren mandeklub, hvor kun Sanne Søndergaard har fået lov til at deltage i feltet. I den kommende sæson, der er sat til at køre otte mandage i foråret, skruer man nu op for kønsfordelingen, så hele to kvindelige komikere får lov til at give den gas.

Deltagerfeltet består af Ane Høgsberg (Årets talent ved Zulu Comedy Galla 2016), Frederik Rosgaard, Søren Dürr, Natasha Brock, Mikkel Klint Thorius og Jakob Svendsen.

TV: Her går tryllekunstners gevær-stunt HELT galt
TV: Her går tryllekunstners gevær-stunt HELT galt

Sarah Grünewald, der privat er gift med musikmanden Rasmus Backhaus, og som sidste år blev mor for første gang til den lille dreng Luis, har endnu ikke meldt ud, om hun fortsat også er vært på ’Vild med dans’ til efteråret.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Dansk topmodel i frækt undertøjs-show med Kendall Jenner

LÆS OGSÅ: TV: Her chokerer højgravide Stine Kronborg alle med frækt stripshow

LÆS OGSÅ: TV: Hun bad kæresten tage hendes mødom: Hans svar rystede alle

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

BTs sportschef: Superligaen bør lytte...
bt.dk
Ben & Jerrys fejrer fødselsdag med...
bt.dk
FCK flirter med skrækscenarie: 'Det...
bt.dk
Kongehuset deler brev fra dronning...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx