Af - 08/04-17 08:51

Dansk kvinde vandt en million på et skrabelod: Nu vil hun indfri et smukt løfte til børneneDansk kvinde vandt en million på et skrabelod: Nu vil hun indfri et smukt løfte til børnene

En heldig kvinde gør nu status, efter hun for et år siden vandt en million kroner på et påskeskrabelod. Gevinsten har gjort, at hun kan indfri et stort løfte til sine børn.

storybild

(Billede: Katrine Damkjær)

Sidste år holdt en dansk familie påskeferie på Bornholm, og på turen traf moderen en beslutning, der skulle vise sig at blive indbringende.

Hun valgte nemlig at købe et påskeskrabelod, som Danske Spil havde lanceret. Quick Påskeskrab hedder det, og kvinden skulle vise sig at have fået det helt rigtige lod. Hun skrabede sig nemlig frem til en gevinst på en million kroner.

Her snart et år efter har Danske Spil talt med kvinden i anledning af, at spiludbyderen igen tilbyder Quick Påskeskrab i butikkerne.

Truede med tæsk på tv: Nu bliver kriminel 14-årig millionær
Truede med tæsk på tv: Nu bliver kriminel 14-årig millionær

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

»Det tog faktisk ret lang tid, før det gik op for mig, at jeg var blevet millionær. Jeg tror først, det gik op for mig i august eller september,« siger kvinden, der er i 50’erne og fra København, men som fortsat ønsker at være anonym.

Efter hun var blevet millionær, lovede kvinden, at hun ville betale sine børns bryllupper. Og til sommer skal det første løfte indfries, da et af hendes børn skal smedes sammen med sin udkårne.

Rigmand forærer stor million-lejlighed væk: - Jeg vil gerne give noget igen
Rigmand forærer stor million-lejlighed væk: - Jeg vil gerne give noget igen

Derudover har gevinsten givet kvinden mulighed for at leve det søde liv lidt oftere:

»Min fødselsdag blev fejret i tre dage sidste år, hvor jeg bød på tapas og andre lækkerier, og så er vi også begyndt at rejse mere,« siger den glade vinder og tilføjer:

»Gevinsten har gjort det muligt for mig at glæde andre, og det gør jeg også.«

Stefan skulle bare returnere pant: Kom ud fra butikken som millionær
Stefan skulle bare returnere pant: Kom ud fra butikken som millionær

Da Danske Spil for nylig talte med kvinden, fortalte hun i øvrigt samtidig, at milliongevinsten startede lidt af en heldig stime:

»En gang i mellem køber jeg et skrabelod, når jeg handler ind, og jeg har faktisk vundet på alle skrabelodder, lige siden jeg købte påskeskrabeloddet. Men der var desværre ikke nogen gevinst i år.« (Da hun købte endnu et påskeskrabelod, red).

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspertens bud: Så meget tjener prins...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Republikansk medarbejder fyret:...
bt.dk
Mogens Palle afslører snedig plan:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx