Mads Ulrik og Mia holdt hemmeligt bryllup: Overraskelsen var fedMads Ulrik og Mia holdt hemmeligt bryllup: Overraskelsen var fed

Mads Ulrik og Mia Greenfort tog i lørdags fusen på venner og familie, da de pludselig forvandlede datterens barnedåb til et surprise-bryllup. Overraskelsen var det fedeste, siger gommen.

storybild

Minutterne efter giftermålet i Humlebæk Kirke. (Billede: Facebook)

Da Mads Ulrik og Mia i lørdags pludselig forvandlede deres datters barnedåb i Humlebæk Kirke til et surprise-bryllup, overraskede det alt og alle. Udover to forlovere og brudens far, som skulle føre datteren op ad kirkegulvet, var ingen bekendt med parrets planer om endeligt at erklære deres kærlighed over for hinanden, familie, venner og Gud.

- Vi syntes, det var lidt sjovt at tage røven på vores familier, som i noget tid har gået og stukket lidt til os og spurgt, om vi ikke snart skulle se at få det gjort, siger Mads Ulrik Greenfort, som især var vild med det hemmelige aspekt i arrangementet:

- For mig personligt var overraskelsesmomentet det fedeste, siger 35-årige Mads Ulrik, der til daglig er Adm. Direktør. i tøjmærkerne Legends og A Question Of.

Mads Ulrik fortæller til metroxpress, hvordan beslutningen om at kombinere datterens barnedåb med et surprise-bryllup var med til at give parret ro i maven.

- Når man gør det på den her måde, er der noget pres, der forsvinder. Man får ligesom et mere roligt forhold til det hele, fordi det kun er ens egne forventninger, man skal forholde sig til, siger Mads Ulrik.

Piger hører ikke hjemme i brudekjoler
Piger hører ikke hjemme i brudekjoler

Han fortæller, at de omkring 40-50 inviterede alle sammen blev taget med bukserne nede, og at ingen af dem havde luret, hvad de havde gang i. Kun gommens mor havde en lille anelse:

- Min mor havde en fornemmelse, fordi hun weekenden forinden havde været hjemme hos os. Dér havde jeg i forbindelse med Mors Dag købt en rose til Mia, der hed 'the wedding rose'. Og den havde jeg glemt at tage væk. Og fordi min mor ikke kan lade være med at pille og kigge, så hun havde også fundet nogle poser, hvor der havde været noget kjoleværk i. Men jeg tror alligevel ikke, hun turde føle sig helt sikker, lyder det fra Mads Ulrik.

En anderledes fest

Blandt de inviterede var 15 børn, og langt de fleste var ankommet i bil. Derfor var der heller ikke lagt op til den helt store fest til langt ud på natten.

- Det bliver mere et eftermiddagsarrangement end noget natteroderi, når man gør det sådan her. Rigtig mange ankommer i bil til en barnedåb, så det bliver automatisk ikke den samme drukfest, som hvis det var et klassisk bryllup. Men det gjorde heller ikke noget, og det var en rigtig hyggelig dag med god stemning, hvor de 15 børn også fyldte noget, siger Mads Ulrik og fortæller, at der barnedåbs-stemningen til trods alligevel blev serveret et og andet, som mindede gæsterne om, at de også var til bryllup:

- Der blev selvfølgelig serveret champagne, og hvad der ellers hører til, og så var der kage senere, så alle de der ting var med, siger Mads Ulrik og fortæller, at de fleste gæste begyndte at tage hjem ved en 19-tiden, imens nogle af de yngre gæster uden børn blev hængende lidt længere.

Brud deler forfærdelige bryllupsbilleder på Facebook: Her er årsagen
Brud deler forfærdelige bryllupsbilleder på Facebook: Her er årsagen


- Så det endte alligevel med, at vi fik lidt indenbords. Men det er et bryllup, hvor man kommer i seng klokken 24, understreger gommen og fortæller, at de til sommer har planer om at tage revanche og give dem selv og gæsterne et ordentligt brag.

- Planen er, at vi holder en fest til sommer med høj musik og drinks. Og dér behøver folk ikke at tage deres børn med.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Pizzeria-ejer idømt to års fængsel:...
bt.dk
Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
'Her er lønnen for en fængselsbetjent...
bt.dk
Drama i det britiske kongehus:...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx