Af - 14/11-15 09:24

Københavns Lufthavn: Ingen aflysninger – vi flyver efter planenKøbenhavns Lufthavn: Ingen aflysninger – vi flyver efter planen

Selvom Paris er i undtagelsestilstand efter angrebene fredag aften, sender Københavns Lufthavn planmæssigt fly mod den franske hovedstad. To fly er allerede lettet lørdag morgen.

Bildstrecke im Grossformat »
Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk lægger blomster foran koncertsalen, hvor mere end 120 personer blev dræbt fredag nat. Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Der meldes om mindst 120 døde. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet

- Vi har ikke ikke hørt noget, der skulle have effekt på hverken afgange og ankomster til og fra Københavns Lufthavn.

Sådan siger pressevagten i Københavns Lufthavn lørdag morgen til metroxpress.

Befinder du dig i Paris, eller ved du noget om aftenens angreb, vil vi meget gerne tale med dig. Skriv på bnw@mx.dk - TAK!

FOTO: Verden sørger efter angreb i Paris
FOTO: Verden sørger efter angreb i Paris

UM: Mange ringer ind men ingen meldinger om tilskadekomne danskere
UM: Mange ringer ind men ingen meldinger om tilskadekomne danskere

- Indtil videre kører alt planmæssigt, men vi agerer ud fra, hvad de danske myndigheder fortæller os, og så tager vi den derfra, lyder det yderligere fra pressevagten, som henviser til www.cph.dk, hvor man kan danne sig et overblik over afgange og ankomster.

Indtil videre er to fly lørdag morgen fløjet mod den franske hovedstad. Et klokken 6.55 og et klokken 8.25.

TV: Skudangreb i Paris fanget på video
TV: Skudangreb i Paris fanget på video

Løkke: Det er en mørk dag i Europa
Løkke: Det er en mørk dag i Europa

Over for metroxpress fortæller pressechef i SAS, Henrik Edström, på en telefonlinje fra Stockholm, at de heller ikke har planer om at aflyse eller udsætte deres afgange.

- Vi har i alt fire afgange fra Skandinavien i dag. Én fra København. Indtil videre har vi ingen planer om andet end at flyve planmæssigt, men vi følger naturligvis udenrigsministeriets og de franske myndigheders anbefalinger, lyder det fra Henrik Edström.

Befinder du dig i Paris, eller ved du noget om aftenens angreb, vil vi meget gerne tale med dig. Skriv på bnw@mx.dk - TAK!

Islamisk Trossamfund forudser moskeafbrændinger i Frankrig
Islamisk Trossamfund forudser moskeafbrændinger i Frankrig

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ronaldo nægter sig skyldig i kæmpe...
bt.dk
Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Kække Kevin Magnussen inden...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx