Af - 25/12-16 17:00

Politiet bombarderes med Emilie-opkald efter ligfundPolitiet bombarderes med Emilie-opkald efter ligfund

Politiet har fundet et 'mistænkeligt' lig i en sø, hvor det har ligget i flere måneder.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet herover kan du få et kort overblik over Emilie Meng-sagen. OBS: Det er endnu IKKE bekræftet, om det lig, man nu har fundet, har noget med sagen at gøre.

Juleaftensdag omkring klokken 16 fandt politiet et lig i et vandhul ved Borup i Køge Kommune, efter en borger havde ringet ind.

Lige fra starten har man behandlet sagen som ‘et mistænkeligt dødsfald’, idet liget lader til at have ligget i vandet i flere måneder - og det har fået folks tanker til at lede hen på 18-årige Emilie Meng, som har været forsvundet siden i sommer.

Emilies hjerteveninde deler rørende Instagram-foto: 'Mangler dig mere og mere'
Emilies hjerteveninde deler rørende Instagram-foto: 'Mangler dig mere og mere'

- Jeg har stort set været i telefonen hele dagen, og mange stiller naturligvis spørgsmålet om, hvorvidt det fundne lig ved Borup kan være den forsvundne Emilie Meng. Vi ved det ikke endnu, siger Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands politi til Sjællandske.

- Det er klart, at mange tænker den tanke, supplerer han.

Politiet om Emilie Meng: Så længe forsætter vi efterforskningen
Politiet om Emilie Meng: Så længe forsætter vi efterforskningen

Sagen om Emilie Meng har optaget hele Danmark, siden hun forsvandt fra Korsør Station natten til den 10. juli i år. Der er blevet hængt plakater op med hendes ansigt på landet over, og politiet har modtaget tusindvis af opkald i sagen fra bekymrede borgere.

Om det er hendes lig, der nu er blevet fundet, er imidlertid for tidligt at konkludere. Som kommunikationsansvarlig Carsten Andersen påpeger over for Sjællandske, er hun ikke den eneste person, der er meldt savnet i Danmark. Liget opholder sig lige nu på Retsmedicinsk Institut, hvor man forsøger at identificere vedkommende.

Pensionist og kvinde kræver 150.000 kroner i Emilie Meng-sag
Pensionist og kvinde kræver 150.000 kroner i Emilie Meng-sag

Ifølge Ekstra Bladet har politi og efterforskere lige siden i går været massivt til stede i området, hvor liget blev fundet. Et stort område er blevet afspærret, og flere hundepatruljer gennemsøger hver en kvadratcentimeter.

Betjente har desuden fyldt flere sække med noget, der må formodes at være beviser. Ekstra Bladets udsendte har været i kontakt med en borger på stedet, 42-årige Sonny Thomsen, som er kommet i tanke om, at han så noget mistænkeligt i området for et par måneder siden:

Politiet taler ud om Emilies forsvinden: Her er de 3 muligheder
Politiet taler ud om Emilies forsvinden: Her er de 3 muligheder

- En dag jeg kommer kørende på min knallert, så ser jeg en sort sæk ligge ved vejen. Da jeg kommer tættere på den, kan jeg se en bylt med dametøj i sækken. Jeg er ikke i tvivl, for der ligger en brun-plettet bh i posen, fortæller Sonny Thomsen til Ekstra Bladet.

Han er siden blevet afhørt af politiet, som indtil videre ikke vil melde yderligere ud, end man tidligere i dag har skrevet i en pressemeddelelse.

Metroxpress følger sagen ...

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Per undrer sig: Mor har været død i 9...
bt.dk
Skærpet mistanke: Udbredt kemikalie...
bt.dk
Beredskabsstyrelsen advarer grill- og...
bt.dk
Verdenskendt popstjerne deler frækt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx