Af - 16/08-13 13:51; Opdateret: 16/08-13 17:18

Lasse kørte tre børn ihjel: Ja, jeg kørte for stærktLasse kørte tre børn ihjel: Ja, jeg kørte for stærkt

Lasse Burholt blev overset af mor med fire børn i bilen i ved den frygtelige trafikulykke ved Sindal i Nordjylland i juli. Tre børn døde. Nu bryder Lasse Burholt tavsheden og fortæller om den tragiske oplevelse.

storybild

(Billede: Polfoto/Privatfoto)

Lasse Burholt var manden, der kørte den bil, som bragede ind i en anden bil med en familiemor med fire børn. Tre af børnene døde ved uheldet, mens moren og det yngste barn overlevede.

Læs også: Derfor skete Sindal-ulykken hvor 3 børn omkom

Efterfølgende har Lasse Burholt skulle lære at leve med, at han har tre døde børn på samvittigheden. I går aftes skrev Lasse Burholt en lang opdatering på sin Facebook-profil, hvor han erkender at han kørte for hurtigt. Og og at han ikke kunne nå at reagere, da familemoren pludselig tog et venstresving ud foran Lasse Burholts bil.

- Der har ikke på noget tidspunkt været tvivl om, at jeg kørte mere end 80 km/t - der blev afgivet forklaring til politiet under min indlæggelse - vidner på ulykkesstedet har også bekræftet, at jeg til dem fortalte, at jeg kørte for stærkt, men jeg vidste ikke hvad hastigheden var på det tidspunkt - men mit gæt i min forklaring på sygehuset er meget tæt på den fart, som bil-inspektøren har regnet frem til via avanceret software, skriver Lasse Burholt og fortsætter:

Læs også: De tre børn fra Sindal-ulykken bisat

- Rundt i svinget inden ”Bredmosevej” ser jeg bilen - notere mig at den holder stille og venter på at dreje til venstre - men lige pludselig drejer den - jeg når at tænke rigtig mange ting - men har ingen mulighed for at reagere..., skriver han.

Herefter fortæller Lasse Burholt om oplevelsen:

- Da jeg kort tid efter kravler ud af min bil, går det op for mig at der var børn i bilen. Puha - det var grimt. Men det gik også op for mig at moren og den lille baby var i live.

Læs også: Mistede 3 børn i Sindal-tragedien: Vi vil sørge i fred

Lasse Burholt skriver om sorgen og om hvordan hans tanker går til familien, der mistede tre ud af fire børn.

- Jeg kan på ingen måde bilde hverken mig selv eller andre ind, at jeg kan sætte mig ind i hvor forfærdeligt det er at miste tre børn med et slag. Heller ikke selvom jeg har tre jævnaldrende børn... der går ikke en time på dagen uden jeg tænker på ulykken: jeg kan kun gisne om hvor forfærdeligt de forældre og den øvrige familie har det, skriver Lasse Burholt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mascha om forholdet til sin nye...
bt.dk
Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Skiltet gør mig skør: Kommunen taler...
bt.dk
Skuespiller delte billede efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx