Af - 08/03-16 18:24

To mandlige betjente til voldtægtsoffer: - Var du I nedringet tøj?To mandlige betjente til voldtægtsoffer: - Var du I nedringet tøj?

22-årige Louise Frimann følte sig ulækker og beskidt.

Bildstrecke im Grossformat »

22-årige Louise Frimann følte sig ulækker og beskidt. Voldtægtsmanden, som hun den septemberaften i 2014 havde mødt via en netchat, var lige kørt bort fra Odsherred. Det viste sig være en helt anden mand end ham Mads fra chatprofilen, som var dukket op.

- Jeg prøvede derfor at få ham til at køre igen, da jeg dagen efter skulle være statist på en tv-serie hos DR. Jeg så Station 2, da han kom og han fortalte, at han var ude i noget salg af narko. Han var slet ikke min type. Jeg ville have han skulle gå. Men han flåede bukserne af mig, forklarer hun.

Video: Penis og vagina har et vigtigt budskab
Video: Penis og vagina har et vigtigt budskab

Hun blev skubbet ned på sengen. Med sine hænder tog han kvælertag om hendes hals. Så hårdt at der efterfølgende var tydelige mærker på halsen.

Kort efter han havde forladt lejligheden greb hun røret og ringede til politiet, der mødte op med to patruljevogne og tog hendes dynebetræk med til undersøgelse.

Hun blev dog overrasket, da de to mandlige betjente allerede i patruljevognen spurgte:

- Var du iført nedringet tøj? - Jeg var i lange bukser og skjorte. Er du sikker på det ikke er dig selv der ville? Mine mærker fra kvælertaget så de slet ikke på. De blev også ved med at sige, at jeg ikke virkede ked af det - tro mig, det kom siden. Jeg var i chok, siger hun.

14 dage efter var hun til endnu en afhøring.

22-årig mand sigtet og fængslet for kærestevoldtægt
22-årig mand sigtet og fængslet for kærestevoldtægt

Voldtægtsoffer fra
Voldtægtsoffer fra "Havnesagen": - Mit liv blev taget fra mig

- Det gik hurtigt. Den ene af de mandlige betjente stod for at skulle for pension. Her brugte de som begrundelse for ikke at gå ind i sagen, at gerningsmanden var fra en fin familie og havde en studentereksamen. Hvad beviser det?, siger hun.

Tror du at sagen ville være behandlet anderledes, hvis du var blevet afhørt af kvindelige betjente?

Fire ud af ti voldtægter i Oslo kan knyttes til netdating
Fire ud af ti voldtægter i Oslo kan knyttes til netdating

- Ja, det tror jeg. Jeg ville have spurgt efter en kvindelig betjent i dag. Jeg synes, når jeg tænker tilbage at nogle af spørgsmålene var chauvenistiske og at de dømte mig på forhånd. Inden havde jeg drømt om at blive politibetjent selv - det fik den behandling sat en stopper for, siger Louise Frimann.

Midt- og Vestsjællands Politi er ikke vendt tilbage med en kommentar til sagen.


LÆS OGSÅ: Forskningsprojekt skal sikre bedre hjælpe til voldtægtsofre

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Kim Walls forældre fortæller BT om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx