Af - 25/07-16 21:43; Opdateret: 25/07-16 22:01

Louis forarget over Pokémon-jægere på kirkegård: De gik på graveneLouis forarget over Pokémon-jægere på kirkegård: De gik på gravene

Louis Jarto beder folk om at tænke sig om, når de jagter Pokémons i bybilledet.

Bildstrecke im Grossformat »

Da 21-årige Louis Jarto mandag var på Vor Frelser Kirkegård i København for at mindes en afdød, fik han sig en oplevelse, som fik ham til at reagere.

For mens Louis Jarto mindedes personen, der var tæt på ham, hørte han pludselig latter og jubelråb fra andre gæster på kirkegården.

Sådan fanger du alle Pokémons i første forsøg
Sådan fanger du alle Pokémons i første forsøg

Da han så sig omkring opdagede han, at kirkegården var fyldt med glade mennesker, der jagtede Pokémons med deres telefoner.

- Det tager overhånd. Der var mennesker over hele kirkegården for at fange Pokémons. De gik oven på gravene, som om de ikke havde nogen betydning. Det var som om, de ikke havde nogen situationsfornemmelse og respekt. Det forarger mig, siger Louis Jarto til metroxpress.

Se de vildeste Pokémon-hadere: - Jeg bremser ikke for Pokémon-jægere
Se de vildeste Pokémon-hadere: - Jeg bremser ikke for Pokémon-jægere

Men det var først, da han var på vej hjem fra kirkegården, at han for alvor blev overrasket over Pokémon-jægernes opførsel.

- Det, der ramte mig mest, var, da jeg så en ældre dame, der gik langsomt gennem kirkegården. Pokémons-fansene gav hende ikke plads. De var overalt, siger Louis Jarto og tilføjer:

Rihanna til fans: Stop med at fange pokémoner
Rihanna til fans: Stop med at fange pokémoner

- Jeg forestiller mig, at hun var der for at sørge over en afdød mand eller slægtning. Pokémon-jægerne gav hende ikke plads til at sørge. De tænkte ikke over det overhovedet. Det var over grænsen. Det kræver en debat, så der kan være plads til alle på de offentlige kirkegårde, siger han.

Louis Jarto kan godt forstå, det er sjovt at spille Pokémon, men han mener, at folk skal tænke sig bedre om, når de går ud for at fange dem alle.

Nintendo-aktier dykker efter lunken Pokémon-indtjening
Nintendo-aktier dykker efter lunken Pokémon-indtjening

- Det er et offentligt sted, men man skal have respekt. Hvis de kunne være der uden at juble og gå på gravene, var det noget andet. Det fik mine etiske nerver til at gå amok. Det er ikke i orden, siger han.


LÆS OGSÅ: Herman fanger 600 Pokémons i døgnet uden at gå en meter: Sådan gør han

LÆS OGSÅ: Skjult kort: Her er ALLE de Pokémon - du ikke kan se i appen

LÆS OGSÅ: Pinlig Pokemon-jagt: Hvorfor fanger I ikke Pokemons?

LÆS OGSÅ: Fyr ville have 33.000 kr. for sin Pokémon Go-konto: Se hans vilde Pokémons her

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx