Af Ritzau - 24/10-16 11:50; Opdateret: 24/10-16 15:36

Politiet ransager to huse i jagten på Emilie MengPolitiet ransager to huse i jagten på Emilie Meng

Nye oplysninger har mandag fået politiet til at ransage to huse i Korsør. Et af dem er før blevet ransaget.

storybild

Mandag foretager politiet en ny ransagning i jagten på den forsvundne teenager Emilie Meng. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Jens Nørgaard Larsen)

Politiet foretager mandag en ransagning af to boliger i Korsør i forbindelse med efterforskningen af den forsvundne Emilie Meng.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse. Baggrunden for ransagningerne er "nye oplysninger".

I første omgang fortalte politiet, at man ransagede en bolig, men mandag eftermiddag oplyser flere medier, at det drejer sig om to boliger.

- På baggrund af de oplysninger har vi vurderet, at det er nødvendigt at være til stede på mere end en lokalitet, forklarer politiinspektør Kim Kliver til TV Øst.

Den ene af boligerne er tidligere blevet ransaget af politiet.

- Vi har tidligere været på den samme adresse, men da de nye oplysninger er kommet efter den seneste ransagning, ser vi os nødsaget til at undersøge stedet endnu en gang, siger Kim Kliver i en pressemeddelelse.

Til Ritzau fortæller politiinspektøren, at de nye oplysninger har været fremlagt i retten, i forbindelse med at politiet har fået rettens tilladelse til at ransage boligen.

- Vi har skaffet os det fornødne legale grundlag. Det er jo sådan, at når man skal have en ransagningstilladelse, så skal man begrunde det, og det har vi også gjort i denne her sammenhæng, siger Kim Kliver til Ritzau.

Den dengang 17-årige Emilie Meng forsvandt efter en bytur med nogle veninder den 10. juli. Siden er Emilie Meng fyldt 18 år, og hun er blevet eftersøgt intenst af både politi og private.

Mandagens ransagning finder ifølge politiet sted på Tårnborgvej. Her har politiet flere gange tidligere ransaget hos en ældre mand, Finn Petersen, der i medierne har fortalt om, hvordan hans hus er blevet ransaget.

Til BT har han fortalt, at politiet har brugt varmefølere for at lede efter hulrum og personer.

Kim Kliver vil ikke kommentere, hvorvidt politiet også mandag ransager hos Finn Petersen, eller om det er et andet sted på Tårnborgvej, der ransages.

Politiinspektøren understreger, at der ikke på nuværende tidspunkt er nogen tegn på, at Emilie Meng skulle befinde sig i de boliger, hvor der ransages.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx