Af - 14/01-14 07:48; Opdateret: 15/01-14 06:41

Sindal-forældre: Mindet om vores døde børn tagetSindal-forældre: Mindet om vores døde børn taget

Ulykkesstedet i T-krydset nær Sindal i Nordjylland, hvor familien O'Shea mistede tre børn i en tragisk ulykke, er flere gange blevet forstyrret.

storybild

Ulykkesstedet i T-krydset Lendumvej/Bredmosevej hvor familien O'Shea mistede tre børn i en tragisk ulykke, er flere gange blevet bestjålet og forstyrret. (Billede: Polfoto)

Mellem Lendum og Sindal i Nordjylland ligger der et T-kryds, som siden den 16. juli 2013 har gemt på en tragisk historie.

Det var hér tre børn i alderen tre, ni og 11 år mistede livet, da to biler kolliderede.

I dag - et halvt år senere - tager familien O'Shea, far, mor og lillebror, op til ulykkesstedet for at ære og mindes deres børn og storebror, som de mistede den skæbnesvangre tirsdag i juli.

Har ting med til børnene
Hver gang de kører forbi, har de en lille symbolsk ting med, som de efterlader på ulykkesstedet, så børnene kan se, at de har været der.

Familien i Sindal-ulykken: Vi tænkte meget på selvmord
Familien i Sindal-ulykken: Vi tænkte meget på selvmord

- I oktober satte jeg en lille hvid porcelænsengel ud på stenen og hængte nogle små guldhjerter op i træet til børnene. Da vi kom til Danmark igen før jul, var det alt sammen væk, siger moren, Maria O'Shea, til mx.dk.

Det samme skete i juledagene, da børnenes moster hængte tre tåredråber i glas op i det store træ i vejkrydset og satte en lille stjerne ud ved stenen, der står ud til vejen. Også her blev de små genstande på mærkværdigvis fjernet.

- Grenene, hvor de tre tåredråber hang, er regulært knækket af, siger Maria O'Shea, som har meget svært ved at begribe, hvorfor tingene og hendes børns ulykkessted ikke kan stå i fred.

- Jeg har svært ved at forstå, hvad nogen ville få ud af at gøre sådan noget. Tre glasdråber i et træ kan vel ikke genere så meget, siger moren spørgende.

Sindal-tragedien: Familien vil undersøge sms
Sindal-tragedien: Familien vil undersøge sms

Politiet kender ikke til sagen
Hos Nordjyllands Politi kender man ikke til sagen, men mener ikke, at tingene skulle være blevet pillet ned på grund af sikkerhedsmæssige årsager.

- Hvis genstandende ikke generer trafikken, så ser jeg ikke nogen grund til, at de ikke kan være der, lyder det fra Karsten Højrup Kristensen, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi.

39-årig dødsbilist slipper med dagsbøder
39-årig dødsbilist slipper med dagsbøder

Dødsbilist sms'ede med 125 km/t. - tre børn døde
Dødsbilist sms'ede med 125 km/t. - tre børn døde

Mx.dk har mandag forsøgt at få en kommentar fra Teknikforvaltningen i Sindal Kommune, som angiveligt skulle have ansvaret for området med ulykkesstedet i T-krydset Lendumvej/Bredmosevej.

Dette har ikke været muligt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kamp på liv og død: 150 hvaler...
bt.dk
Kickstart foråret med sund mad: Lene...
bt.dk
Drama i supermarked: Gidseltager og...
bt.dk
Michael og Lina har den mest utrolige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx