Af - 21/03-14 08:00; Opdateret: 21/03-14 08:38

Mænd klæber sig til de lækre i togetMænd klæber sig til de lækre i toget

De lækre piger får tit selskab i toget eller bussen af mænd.

storybild

(Billede: Kaare Smith)

Er du kvinde, og sidder du i et tog, en bus eller en metro lige nu, er der en stor chance for, at den mandlige passager ved siden af dig har valgt det sæde, fordi han synes, du er lækker.

Metroxpress har spurgt godt og vel 1.000 danskere, om de har valgt et sæde i den offentlige transport, fordi der i nærheden sad en person, som så attraktiv ud?

Ja, svarer massive 45 procent af mændene, mens 16 procent af kvinderne har indrømmet det samme.

»Det reelle tal er langt højere. For især kvinderne er ikke alle er bevidste om, at de selvfølgelig vælger at sidde ved siden af en fyr, som ser lækker eller charmerende ud,« siger sexolog Paprika Noel til metroxpress.

»Er der frit valg mellem en kedelig leverpostejmad eller en udsøgt delikatesse, så vælger næsten alle det sidste. Selvfølgelig. Sådan er det også i eksempelvis en togkupé, hvor så godt som alle orienterer sig efter lækre og søde mennesker,« vurderer hun.

Imidlertid synes hun, at vi gør for lidt ved det, og at der bør laves om på det.

»Det er forår, og det er fredag og weekend, og jeg synes, at alle, som læser denne artikel, bør beslutte sig for, enten at sende en attraktiv person et sødt kompliment, eller gå lidt længere,« opfordrer hun og præsenterer en idé.

»Hvis du som kvinde har luret på en lækker fyr, så skriv dit telefonnummer under denne artikel og giv ham den på vej ud af toget. Mænd kan gøre det samme, men er nok nødt til at supplere telefonummeret med et kompliment af en slags for ikke at virke vattede.«

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx