Af Simon Boas - 11/02-18 14:44; Opdateret: 11/02-18 14:57

Prins Henriks bror på vej til Danmark: Vi er i sorg - min bror er i farePrins Henriks bror på vej til Danmark: Vi er i sorg - min bror er i fare

Flere medlemmer af den royale familie har været på besøg søndag.

storybild

Prins Henriks bror er nu på vej til Danmark. (Billede: Sarah Christine Nørgaard)

Catherine de Monpezat besøgte tidligere søndag sin bror prins Henrik, og nu er den tredje bror, Étienne de Monpezat, ligeledes på vej til Danmark for at besøge prinsen.

Det fortæller Étienne de Monpezat til BT.

»Vi er i sorg, og min bror er fare. Så jeg er på vej til Danmark nu,« siger han kortfattet, da BT fanger ham på telefonen.

Dermed har store dele af den kongelige familie været på Rigshospitalet og besøge prins Henrik siden fredag, hvor Kongehuset meddelte, at hans tilstand er 'alvorlig forværret'.

'Hans Kongelige Højhed Prins Henriks tilstand er desværre alvorligt forværret. Hans Kongelige Højhed Kronprinsen har på denne baggrund afbrudt sit ophold i Sydkorea, hvor han var i forbindelse med de vinterolympiske lege. Kronprinsen er nu på vej til Danmark,' lød det i den forbindelse.

Prins Henrik blev indlagt søndag den 28. januar på Rigshospitalets lungekirurgiske afdeling, hvor det siden viste sig, at han havde en godartet tumor i venstre lunge. Den 2. februar meddelte Kongehuset, at han samme dag ville blive overflyttet til infektionsmedicinsk afdeling, hvor en lungeinfektion skulle behandles.

BT talte med prins Joachim tidligere på ugen, hvor han kunne berette om 'lettelse', men også om en påvirket prins Henrik:

»For det første lettelse over, at det (tumoren, red.) var godartet. Nu er der så en infektion, der skal bedres også. Han er i bedring. Og det hæfter vi os ved. Han er selvfølgelig svag, men set over en bred kam er humøret godt,« lød det afslutningsvist fra prins Joachim.

 

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

To FCK-spillere dumper: Forrygende...
bt.dk
Skistjerne vinder OL-medalje: 'Vil I...
bt.dk
Midt i sorgen: Her overrasker...
bt.dk
Kvinde er faldet ud af vindue: Hendes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx