Af - 09/01-14 15:57

Orgasmeekspert: Derfor fik kvinde timelang orgasmeOrgasmeekspert: Derfor fik kvinde timelang orgasme

Sexolog og orgasmeekspert Katrine Berling forklarer, hvordan det lod sig gøre, at en kvinde opnåede en tre timer lang orgasme.

storybild

Sexolog, parterapeut og orgasmeekspert, Katrine Berling, fortæller om, hvordan det lod sig gøre, at en kvinde opnåede en tre timer lang orgasme. Privatfoto

En amerikansk kvinde opnåede seksuelt klimaks med sin partner – helt efter bogen. Men til hendes store forbløffelse ville orgasmen efterfølgende ikke forlade kvindens krop, og hun opnåede således en orgasme, der varede hele tre timer.

Fik orgasme i tre timer: Kvinde kørt på hospital
Fik orgasme i tre timer: Kvinde kørt på hospital

Selvom det kan lyde som en værre sømandshistorie, så er det slet ikke uopnåeligt for almindelige kødelige at få samme tur.

Det fortæller sexolog og orgasmeekspert, Katrine Berling, til mx.dk.

Derfor skal du få en orgasme i dag!
Derfor skal du få en orgasme i dag!

Hun forklarer, at kvinden, der gik i panik og tog på hospitalet på grund af den voldsomme orgasme, selv holdt gang i orgasmen ved at forsøge at bekæmpe den.

- At hun hopper, gør hende mere ophidset, og vejrtrækningen bliver intensiveret, siger Katrine Berling, som kalder det en selvforstærkende effekt.

Kvinden, Liz, forsøgte også at bedøve følelsen med rødvin, men også dette var en forkert taktik.

Faker hun orgasme - så sker dette ofte ...
Faker hun orgasme - så sker dette ofte ...

- Det, hun skulle have gjort, var stille og roligt at have lagt sig ned og få styr på sin vejrtrækning. Måske få manden til at lægge en hånd på sit hjerte, siger sexologen.

Har selv prøvet det

Katrine Berling, der står bag hjemmesiden orgasmeeksperten.dk, fortæller, at hun selv har opnået en vedvarende orgasme, der varede omkring en time. Det er lykkes ved at optimere forskellige teknikker. Eksempelvis kan hun opnå en orgasme helt uden berøring.

- Jeg kan få en orgasme ved at ligge ned, trække vejret og lade energi komme igennem min krop. Det er en tilstand, jeg kan gå ind i. Jeg bevæger min krop, og flytter energien rundt i kroppen, siger hun og fortsætter:

- Jeg fantaserer ikke. Jeg bevæger kroppen, trækker vejret på en bestemt måde og laver nogle knibeøvelser, som pumper energien op i kroppen, fortæller sexologen, der også underviser andre i at opnå den langvarige nydelse.

Udfordring: Kan han holde orgasmen tilbage i 40 min?
Udfordring: Kan han holde orgasmen tilbage i 40 min?

Gode råd
Skulle man få lyst til at forsøge sig med langvarig nydelse, så er her nogle råd, som først og fremmest handler om at opnå en særlig sindstilstand.

- Man skal komme ned i sin krop og lade være med at have fantasier og jage et klimaks. Slip kontrollen og gå med det 'ride' og tænk 'gud, nu gør min krop det, nu gør min krop det,' lyder det fra orgasmeeksperten.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Opsigtsvækkende vidneudsagn i retten:...
bt.dk
Stjernen afslører: Barcelona- og...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Chok-melding: Kæmpe tunnel-projekt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx