Af - 28/01-14 12:35; Opdateret: 28/01-14 12:46

Fødende DR-værter dagen derpå: Så hårdt var detFødende DR-værter dagen derpå: Så hårdt var det

Der er stor forskel på Emil Thorup og Thomas Skovs tilstand dagen derpå, men konklusionen er den samme.

storybild

De to fødende mænd under eksperimentet. (Billede: Screendump DR3)

- Hvis jeg skal beskrive det med ét ord, så skal jeg bede dig trykke på caps lock og skrive med stort: AV! Jeg har aldrig prøvet noget lignende, og jeg er sindssygt øm, jeg har bare lyst til at ligge ned.

"Mandefødsler slår Paradise Hotel"

Sådan lyder det dagen derpå fra Thomas Skov, efter han sammen med Emil Thorup gennemgik en fire timer lang mandefødsel på direkte tv. Han kan slet ikke sammenligne smerten med noget, man som mand udsættes for.

- Jeg har prøvet at blive sparket i løgene, og det her var værre, siger han.

Kan du ikke sammenligne din oplevelse med noget, så man som mand kan få en idé om, hvad I har været igennem?

- Forestil dig, at du bliver spændt bag en bil, der kører til Brønderslev, og så ligger du ellers bare og tager fra med maven hele vejen. Sådan nogenlunde vil jeg beskrive det: En 400 kilometer lang hudafskrabning.

Thorup i topform
I modsætning til Thomas Skov er Emil Thorup i topform dagen efter. Da programmet stod på, var han til gengæld presset så langt ud, at han var tæt på at sige stop.

- Jeg har aldrig prøvet noget, der er værre, det er uden sammenligning. Især fordi det foregår over så lang tid, det er forfærdeligt. Det er ikke ligesom at banke en lilletå ind i et bord. Det kan slet ikke sammenlignes med noget, siger han.

På sociale medier har visse kvinder kritiseret projektet, som de mener er småting i forhold til, hvad kvinder vitterligt skal igennem. Her sætter Emil Thorup dog foden i.

- Jeg er ret sikker på, at vi oplevede samme smerteniveau, de ved ikke, hvad de snakker om. Jeg tror, at det har været afgørende, at jeg er i pisse god form, så jeg kan stå meget imod. Det kan man jo ikke, hvis man er gravid, hvor man er stakåndet og ukomfortabel på en helt anden måde. Før sommerferien sidste år havde jeg aldrig klaret det her, siger han med henvisning til sit fitnessprojekt i efteråret.

LIGE NU: Her
LIGE NU: Her "føder" Emil og Thomas

Om smerten var sammenlignelig er ikke en kamp, som den sårede kriger Thomas Skov vil indgå i.

- Jeg bøjer mig i støvet for kvinderne. Kvinden er det stærke køn. At kvinder overlever det her og gør det igen er fuldstændig fantastisk. Jeg tror slet ikke, at jeg sagde noget den sidste halvanden time, der lå jeg som en død vandmand.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Facebookvideo skulle ramme...
bt.dk
Hvad skete der? Wozniacki uddelte æg...
bt.dk
Britiske ransagning indledt hos...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx