Af - 31/05-16 20:36; Opdateret: 03/11-16 10:20

Daniel: Frikirkepræst blev vred, da vi ikke smed underbukserneDaniel: Frikirkepræst blev vred, da vi ikke smed underbukserne

Et vidne fortæller nu til metroxpress, at den politianmeldte frikirkepræst forsøgte at tvinge ham og to andre drenge til at smide alt tøjet. Han går nu til politiet.

storybild

Daniel står nu frem og fortæller sin historie om, hvordan den politianmeldte frikirkepræst behandlede ham. (Billede: Privatfoto)

Hvem kan lave den længste tøjkæde?

Frikirkepræsten havde hevet Daniel, der dengang var 16 år, og to andre drenge ind til undervisning på sit kontor. De var en del af det lukkede miljø omkring frikirkepræsten, som var de unges rollemodel.

Præsten er i dag politianmeldt og beskyldes for seksuelle overgreb på mindst otte børn og unge ned til 13 år i en jysk frikirke. Han er også anmeldt for yderligere to overgreb i USA, hvor politiet i weekenden ransagede hans hus.

Politiet i USA: Vi har ransaget dansk frikirkepræsts hus
Politiet i USA: Vi har ransaget dansk frikirkepræsts hus

Daniel står nu frem og fortæller om, hvad han blev udsat for, da han i 2010 skulle samle tøjkæder på præstens kontor.

- Den, der fik den længste kæde, havde vundet. Det var for at illustrere, at man virkelig gerne ville noget. At man brændte for det. Og man måtte bruge alt tøjet, sagde han flere gange til os, fortæller Daniel, der i dag er 22 år.

Han husker, hvor vred præsten blev, da drengene ikke ville smide underbukserne.
- Man kunne tydeligt mærke, at han blev irriteret. Da vi skulle lege tøjkæde en anden gang understregede han, at vi måtte bruge alt tøjet. Han gik ud af kontoret og kom tilbage efter 20 minutter. Der stod vi igen i underbukser, det var vi blevet enige om. Han blev rigtig sur over, at vi ikke tog legen seriøst, siger Daniel.

To dage efter episoden valgte han at forlade frikirken, fordi han indså, at noget var galt, og han blev med det samme udstødt.

- Der var ingen, der vil have kontakt til mig. Hvis jeg møder dem i byen, ville ingen hilse på mig. Jeg fik efterfølgende at vide, at jeg var besat og alt muligt andet. Ingen måtte snakke med mig.

Politianmeldt præsts kone: Forlad området eller vi ringer til politiet
Politianmeldt præsts kone: Forlad området eller vi ringer til politiet

Daniel fortæller også, at han ved en anden lejlighed var vidne til noget, der dengang virkede normalt, men som i dag ser forkert ud.

- Det var også en episode oppe i en lejlighed, hvor han nærmest tvang en af drengene til at slikke en pige under armene. Bagefter skulle hun slikke mellem hans tæer, husker Daniel.

- Man ser ikke, hvad der sker derinde. Du tænker ikke over, hvad der er rigtigt og forkert.

Anmeldt frikirkepræst har tv-show i USA
Anmeldt frikirkepræst har tv-show i USA

Daniel har besluttet sig for at gå til politiet og afgive vidneforklaring. Han håber, at frikirkepræsten bliver straffet.

Han skal bare stoppes og have sin straf. Det er frygteligt, at sådan noget kunne ske, og at han har fået lov til at gå så langt.

Metroxpress har forgæves forsøgt at få en kommentar fra frikirkepræsten - senest mandag. Hans kone har tidligere udtalt til metroxpress, at hverken hun eller præsten ønsker at udtale sig i sagen.

LÆS OGSÅ: Vilde anklager mod dansk præst: Sextræning og parring af børn

LÆS OGSÅ: Mor står frem: Sådan forgreb præsten sig på min søn

LÆS OGSÅ: Pudsede politiet på præst: Han misbrugte mine børn

LÆS OGSÅ: Bente advarede om anmeldt præst: De sagde vi løj og var besat af trolde

LÆS OGSÅ: Dansk præst anmeldt for sexovergreb mod kirkebørn

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Indere håner den...
bt.dk
Se den overraskende gestus her:...
bt.dk
Tomas har fire børn med tre...
bt.dk
Michael er sporløst forsvundet:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx