Af Maria Christine Madsen - 30/08-17 12:10

16-årige Victoria forsvandt i maj: Nu offentliggør politiet nye billeder16-årige Victoria forsvandt i maj: Nu offentliggør politiet nye billeder

I mere end tre og en halv måned har den 16-årige Victoria Adelhaid Andersen været forsvundet, efter hun forlod institutionen Ny-Start Markusminde i Sabro vest for Aarhus.

storybild

Et nyt billede af den 16-årige Victoria Adelhaid Andersen er blevet offentliggjort. (Billede: Østjyllands Politi)

Nu offentliggør politiet nye billeder af hende i håb om, at det kan gøre det nemmere for borgere at genkende hende, så hun kan komme hjem igen.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse onsdag.

Victoria Adelhaid Andersen forlod den 12. maj institutionen, hvor hun er anbragt, og politiet har lige siden haft en formodning om, at hun fik hjælp af andre personer med at holde sig skjult.

I begyndelsen af august modtog politiet et videoklip af den unge pige, hvori pigen selv fortalte, at hun havde det godt og ikke ville tilbage på institutionen.

Det er fra den video, de nye billeder af den forsvundne pige stammer fra.

Videoen er blevet optaget i en skov, hvilket man kan se i baggrunden af billedet.

Da Victoria er under 18 år og anbragt på institution, leder Østjyllands Politi fortsat efter hende. Politiet har fortsat mistanke til, at en eller flere personer hjælper med at holde Victoria skjult, oplyses det i pressemeddelelsen.

»Det er en meget alvorlig forbrydelse, hvis man hjælper hende med at gå under jorden, og man risikerer at få en fængselsstraf for det. Jeg vil opfordre alle, der har oplysninger om Victoria eller har set hende til at kontakte politiet hurtigst muligt,« siger politikommissær Peter Bay Jensen.

Det er tidligere kommet frem, at der før har været flere episoder, hvor Victoria Adelhaid Andersen er gået fra institutionen for at opholde sig hos bekendte, og det var grunden til, at der gik to måneder, før Østjyllands Politi i første omgang udsendte en efterlysning på den 16-årige pige.

»Så antagelsen har været, at hun ville vende tilbage af sig selv. Men tiden har nu bekræftet, at det ikke har været gældende denne gang,« sagde fungerende politikommissær Lau Kristensen hos Østjyllands Politi til Ritzau i juli måned.

Victoria Adelhaid Andersen beskrives som 160 centimeter høj, spinkel af bygning og med lysebrunt hår.

Hvis du har set Victoria eller har oplysninger om, hvor hun befinder sig, bedes du ringe til politiet på tlf. 114.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx