Af nani - 04/04-15 09:31

Hov, ikke alligevel, skat: Hvert tiende par fortryder kvik-skilsmisseHov, ikke alligevel, skat: Hvert tiende par fortryder kvik-skilsmisse

Hvert tiende par fortryder kvik-skilsmisse Statistikken viser, at nogle par åbenbart er lidt for hurtige på aftrækkeren, når de søger om skilsmisse.

Bildstrecke im Grossformat »

Det behøver ikke længere at tage lang tid at blive skilt, men det kan åbenbart også gå for hurtigt nogle gange.

Det viser tal fra Statsforvaltningen, som Dagbladet Ringsted viderebringer. Statistikken siger således, at 3342 par sidste år nåede at fortryde skilsmissen, inden sagsbehandlingen var overstået.

Det svarer til, at mere end hver tiende ansøgning om skilsmisse bliver droppet igen med kort varsel.

LÆS OGSÅ: 2014 sætter rekord for skilsmisser i Danmark

- Jeg har oplevet, at en ansøgning er sendt fredag aften, og inden jeg når at møde på kontoret mandag morgen, så ligger der en mail, der så inderligt beder om, at vi ser bort fra den netop indsendte skilsmisseansøgning, siger Arne Stryhn, der er jurist ved Statsforvaltningen i Nykøbing Falster, til avisen.

Her har man også prøvet at få klager over, at sagsbehandlingen er gået for hurtigt, selv om det faktisk er hensigten med de nye regler, der trådte i kraft efter 1. juli 2013.

De gør det ikke blot muligt at springe separationen over, men har også smidiggjort hele ansøgningsprocessen, så man nu kan ordne det hele via internettet.

I alt fik 26.669 ægtepar bevilget skilsmisse eller separation sidste år.

Prisen for at søge om at blive skilt eller separeret er 900 kroner.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik: Så er sidste par gået fra hinanden

LÆS OGSÅ: Kvinde vil skilles fra sin mand: Hans penis er alt for stor


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx