Af - 08/04-14 21:04

Skoleklasse efterlyser forsvundet elev til 50 års jubilæumsfestSkoleklasse efterlyser forsvundet elev til 50 års jubilæumsfest

Én elev. Det er det eneste, som årgang '64 fra den nu nedlagte skole på Kirketorvet i Vordingborg mangler for at være fuldtallige til deres 50 års jubilæumsfest lørdag den 24. maj.

storybild

Én elev. Det er det eneste, som årgang '64 fra Skolen på Kirketorvet i Vordingborg mangler for at være fuldtallige til deres 50 års jubilæumsfest. (Billede: Privatfoto)

Og de har gjort alt for at finde hende. Men hver gang de tror, at de har fundet et spor, løber de panden mod en mur.

- Vi havde faktisk droppet det, da vi følte, at vi havde gjort alt, vi kunne for at finde hende, siger Kirsten Laurentius til mx.dk.

Mor til falsk efterlyst pige: -Jeg har aldrig grædt så meget
Mor til falsk efterlyst pige: -Jeg har aldrig grædt så meget

Sammen med Annie, Peter og Helge står hun for at samle årgang '64 fra Skolen på Kirketorvet i Vordingborg. I år er det nemlig 50 år siden, de forlod realen, som 7. – 9. klassetrin hed dengang.

For at fejre den store dag satte de sig for at samle alle 21 elever fra klassen. Og det lykkedes - næsten. Én mangler. Mette Larsen er som sunket i jorden.

- Vi synes, det er så trist, at det kun er hende, vi mangler, siger Kirsten Laurentius og understreger samtidig, hvor langt de er gået i deres søgen efter Mette.

Katheryn blev efterladt på toiletgulv som baby. Nu efterlyser hun sin mor
Katheryn blev efterladt på toiletgulv som baby. Nu efterlyser hun sin mor

- Vi har søgt information i kirkebøgerne og i folkeregistret, men kan ikke få oplyst noget, fordi vi ikke er slægtninge. Vi har været rundt på vejen, hvor hun boede og forhørt os. Vi har sendt breve til Saudi-Arabien, efter vi hørte, at hun var der, og afsluttende har vi kontaktet en venneforening i Egypten, siger Kirsten Laurentius og henviser til, at Mette Larsen efter skoletiden giftede sig med en egypter og tog efternavnet El Alem.

- Måske er de flyttet til Egypten? Vi ved det ikke. Det eneste, vi ved, er, at hun er set i Danmark sidst i 90'erne. Siden har ingen set hende, lyder det fra Kirsten.

Beder danskerne om hjælp
Derfor klynger festudvalget sig nu til et sidste håb i forsøget på at finde Mette Larsen eller El Alem: De beder befolkningen om hjælp.

Hvor er han? Nu leder Amalie efter rødhåret fyr fra S-toget
Hvor er han? Nu leder Amalie efter rødhåret fyr fra S-toget

- Da jeg så, at en søster med hjælp fra MX havde fundet sin bror, tænkte jeg: Gad vide om jeg kan bede om hjælp til at finde Mette. Så nu håber vi bare på, at nogen derude ved noget, siger Kirsten Laurentius.

Det er tredje gang på 50 år, at årgang '64 mødes til en reunion. Første gang var til deres 'kobberbryllup' efter 12,5 år. Anden gang var efter 25 år.

Brev 50 år undervejs: Inge Hansen er fundet
Brev 50 år undervejs: Inge Hansen er fundet

- Mette var med til den første eller den anden. Måske begge to? Jeg kan ikke huske det, men ingen har i hvert fald fået skrevet hendes kontaktoplysninger ned, fastslår Kirsten.

Kender du Mette, som ses på billedet med en rød ring om hovedet, vil vi meget gerne høre fra dig.

Ved du noget, kan du kontakte os her. Tak

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen indrømmer brug af...
bt.dk
Rikke-Fillipa udlejede sin bil: Nu er...
bt.dk
Tre mænd stukket ned i butikscenter:...
bt.dk
Har tabt alle fodboldkarrierens...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx