26/03-16 11:28

Nye spor kan føre til forsvundet erhvervsmandNye spor kan føre til forsvundet erhvervsmand

Politiet bekræfter, at et par briller og en shampooflaske er fundet ved Marselisborg Havn i Aarhus.

storybild

Arkivfoto (Billede: Polfoto)

Et par briller og en shampooflaske, der formodes at tilhøre den forsvundne erhvervsmand Niels Joachim Nicolaisen, er blevet fundet i vandet ved Marselisborg Havn i Aarhus.

Det oplyser vagtchef Peter Hallstrøm, Østjyllands Politi.

Genstandene, der er nye spor i jagten på den forsvundne mand, er blevet fundet af folk fra organisationen Missing People.

- Jeg kan bekræfte, at et par briller og en flaske shampoo er fundet af Missing People mede omkring Marselisborg Havn. Tingene er sikret her hos os og indgår nu i vores samlede vurdering af, hvad der videre skal ske i eftersøgningen, siger Peter Hallstrøm.

Niels Joachim Nicholaisen har været forsvundet siden 5. februar, da han forlod sit hjem for angiveligt at gå til træning i et træningscenter i det centrale Aarhus.

Dykkere fra såvel politiet som Missing People har siden gennemført adskillige eftersøgninger efter ham både til lands og til vands.

For omkring to uger siden fandt dykkere det første sikre spor, da hans mobiltelefon blev fundet i vandet ud for Marselisborg Havn.

Østjyllands Politi har tidligere analyseret data fra Niels Joachims Nicholaisens mobiltelefon. De viser, at telefonen befandt sig på havnen 6. februar om morgenen. Telefonen kunne knyttes til en mobilmast på Østhavnsvej.

Efter fundet af telefonen er et håndklæde og nu altså også brillerne dukket op i samme område.

Efter de nye fund vil Missing People søndag fortsætte eftersøgningen efter Niels Nicholaisen. Det vil dels ske med dykkere, dels vil frivillige finkæmme vandkanten for spor af den forsvundne mand, oplyser TV2 Østjylland.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Han blev ofret af cheftræneren: 'Jeg...
bt.dk
Se BTs karakterer: Horsens snydt for...
bt.dk
Drømmen brast tidligt: Første...
bt.dk
14-årige Jonas kom i kæmpegæld på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx