30/10-15 12:25

Carl Holst fik kørsel til Venstre-møder betalt af regionenCarl Holst fik kørsel til Venstre-møder betalt af regionen

Carl Holst fik kørsel til Venstre-møder betalt af regionen

storybild

(Billede: Olufson Jonas)

Carl Holst (V) har uberettiget fået betalt kørsel til møder i Venstre af Region Syddanmark. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Møderne fandt sted i februar, mens han stadig var regionsrådsformand. Carl Holst holdt oplæg hos Venstre i Vester Nebel og Vejrup-Gørding, og han deltog i Venstres generalforsamling i Hviding.

I alt drejer det sig om et beløb på cirka 2500 kroner. Region Syddanmark oplyser, at der efter aftale med Carl Holst er sendt en faktura på beløbet.

Carl Holst erkender, at han ikke havde ret til kørselsgodtgørelse og vil betale pengene tilbage.

- Regionen har gjort mig opmærksom på, at der var betalt for nogle ture, som jeg ikke var på i min egenskab af regionsrådsformand. Jeg havde jo flere kasketter på.

- Men rene partimøder skal jeg selvfølgelig ikke have penge for, og derfor har jeg sagt til regionsdirektør Jane Kraglund, at jeg beklager og betaler pengene tilbage, siger Carl Holst.

Spørgsmål: Hvordan kunne de uberettigede betalinger finde sted?

- Det skyldes, at jeg havde fuld tillid til min sekretær og hele det system, som sidder med kørselsregnskaber. Den tillid har jeg stadigvæk. Derfor må jeg være ærlig og sige, at jeg bare skrev under uden at tjekke bilagene. Det var en fejl.

- Jeg er sikker på, at hverken min sekretær eller andre i systemet bevidst har begået fejl. Og i sidste ende er det selvfølgelig mit ansvar, fordi jeg skrev under, svarer Carl Holst.

LÆS OGSÅ: Carl Holst går fra forsvarsminister til kirkeordfører

LÆS OGSÅ: Carl Holsts kampagnemail går måske fri af undersøgelse

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Praktikant med kritisk vidneudsagn...
bt.dk
Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
Landsholdsspiller vil ikke stoppe med...
bt.dk
Trumps angreb på Kina ryster...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx