Af - 12/10-16 09:00

Festudvalg der hyrede strippere: - Vi er i chokFestudvalg der hyrede strippere: - Vi er i chok

Festudvalget, der stod bag købet af to strippere ved en fredagsbar, på Munkensdam Gymnasium melder nu ud, at de tager deres straf, som indtil videre er en uges bortvisning.

storybild

Arkiv

Dionysos, som festudvalget på Munkensdam Gymnasium hedder, skriver, at de tager deres straf, efter de til en fredagsbar hyrede to strippere.

- Intentionen var intet mindre end at overraske og underholde, skriver festudvalget.

Skolens ledelse så dog ikke det underholdende ved arrangementet, som derfor har bortvist fire elever.

- De fire elever er blevet bortvist på grund af tillidsbrud. Vi var ikke blevet oplyst om, hvad der skulle foregå. Vi havde aftalt noget helt andet, fortæller rektor på gymnasiet Lene Hauge til metroxpress.

Det erkender festudvalget.

- Der har været et tillidsbrud mellem festudvalg og ledelsen, som gør, at vi nu tager vores straf og ansvaret for vores handlinger. Bruddet lyder på, at vi ikke har informeret ledelsen om underholdningsplanerne. Dette er vi fuldt indforstået med, skriver de.

Elever bortvist for strip på gymnasium
Elever bortvist for strip på gymnasium

Medlemmerne i gymnasiets festudvalg skriver dog, at det ikke var meningen, at stripperne skulle smide alt tøjet. Men det skete alligevel.

- Stripperne ankommer og bliver modtaget med stor begejstring. Længere inde i showet viser det sig så, at de smider mere tøj, end vi troede var aftalt. Showet bliver ikke stoppet af hverken os eller den læreransvarlige dvs, at showet varer den tid, vi har betalt for, skriver de og forklarer:

- Misforståelser imellem bureauet og os, har efterladt os i ligeledes chok, som vi deler med resten af gymnasiet inklusiv ledelsen, skriver festudvalget på Munkensdam Gymnasium og undskylder:

- Vi undskylder meget for den ubelejlige, og ifølge nogen, grænseoverskridende underholdning. Vi undskylder endvidere, hvis nogen har følt sig forulempet eller i nogen grad krænket.

Ifølge rektoren er det ikke besluttet, hvor længe eleverne skal være bortvist (Læs hele rektorens svar her). Til det skriver festudvalget:

- Konsekvenserne lyder indtil videre på, at vi er suspenderet i denne uge, ikke længere er i festudvalget og ikke må deltage i Dionysos’ (festudvalgets, red.) arrangerede fester og caféer skoleåret ud.

143 gymnasieelever bortvist for at snyde til eksamen
143 gymnasieelever bortvist for at snyde til eksamen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx