Af - 14/04-14 19:24; Opdateret: 15/04-14 09:16

Vidne bag chokerende kørestolsvideo: Betjent var meget voldsomVidne bag chokerende kørestolsvideo: Betjent var meget voldsom

Se videoen af betjenten, der vælter lam mand ud kørestol og døm selv.

Det var bestemt ikke et uheld, at en ophidset betjent væltede lam mand ud af en kørestol på Blågårds Plads på Nørrebro. Sådan lyder det fra vidnet Simon, som er manden bag den chokerende video, der viser, at en ophidset betjent vælter den 32-årige Jesper Bertelsen, der er lam fra livet, ud af hans kørestol på Blågårds Plads i København.

metroxpress har talt med Simon, efter politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, over for Ritzau har sagt, at betjenten ikke har væltet Jesper Bertelsen ud af kørestolen med overlæg:

- For mig at se, ligner det et utilsigtet uheld. Det er jo ikke sådan, at betjenten vælter ham, for han holder fast i ham hele vejen ned, siger Claus Oxfeldt.

Politiformand: Kørestolssag ligner et uheld
Politiformand: Kørestolssag ligner et uheld

Men den holder ikke i byretten, siger vidnet Simon, som er klar til at vidne mod den ophidsede politimand i en eventuel retssag.

- Det var IKKE et uheld. Betjenten tager fat i ham og lægger ham ned på jorden. Han følger ham jo hele vejen ned. Hvis det var et uheld, havde han vel også hjulpet ham op. Men i stedet går han fra ham og går over til os vidner – også mig – og beder os skride, siger Simon og tilføjer:

- Det er vidner og nogle forbipasserende, der hjælper ham op, for betjentene kørte fra stedet uden at hjælpe ham op igen. Det er rystende.

Vidner: Betjent vælter lam mand ud af kørestol
Vidner: Betjent vælter lam mand ud af kørestol

metroxpress er bekendt med Simons fulde navn.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Populært badested udsat for hærværk:...
bt.dk
Demonstranter ved Forligsen: 'Nok er...
bt.dk
Superliga-stjerne har fået sit store...
bt.dk
Dansk stjernerytter efter sit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx