Af - 03/02-14 19:32

Pia K. til Manu Sareen: - Det er jo ingen søndagsskolePia K. til Manu Sareen: - Det er jo ingen søndagsskole

Pia Kjærsgaard er bange for, at Manu Sareen er for svag til at varetage jobbet som ny integrations- og socialminister.

storybild

Pia Kjærsgaard er bange for, at Manu Sareen er for svag til at varetage jobbet som ny integrations- og socialminister. (Billede: Polfoto)

- Det er jo ingen søndagsskole det her. Posten som integrations- og socialminister er en kæmpe post, hvor det kræver en stålfast vilje og evnen til at turde at sige sin mening. Og det kan Manu Sareen ikke, siger Dansk Folkepartis værdiordfører, Pia Kjærsgaard, til mx.dk.

DF revser partiskiftere – men er selv stiftet af afhoppere
DF revser partiskiftere – men er selv stiftet af afhoppere

- I Forbindelse med juletræssagen i Kokkedal, gik Manu jo aldrig ind og tog ansvar. Han skubbede den videre og sagde til de involverede, at de selv måtte finde ud af det. Og det er jo ikke at tage stilling, siger Pia Kjærsgaard, som er bange for, at den nyslåede integrations- og socialminister ikke tør sætte sig igennem, når de værdipolitiske spørgsmål for alvor skal besvares.

Pia K: Jeg forstår hvis man ikke stoler på politikerne
Pia K: Jeg forstår hvis man ikke stoler på politikerne

- Og skal de altså i Integrations- og Socialministeriet. Det kræver muskler at varetage så tungt et ministerium, lyder det fra DF-profilen.

Lade tvivlen komme ham til gode

Selvom Pia Kjærsgaard får dybe panderynker af, at Manu Sareen og De Radikale nu overtager Integrations- og Socialministeriet, medgiver hun også, at hun vil lade tvivlen komme ham og partiet til gode.

Pia K. har fået nok: Træk dig, Thorning
Pia K. har fået nok: Træk dig, Thorning

- Vi vil teste ham, og han skal selvfølgelig have lov til at forklare sig og sige, hvad han vil. Og det er klart, at han kan overraske positivt, men jeg tror det ikke. Han er radikal, og jeg kender hans holdninger, siger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere spindoktor med...
bt.dk
Politiet leder efter denne bil: Mand...
bt.dk
Ekspert efter næsten 10 år i sit...
bt.dk
Kate Middleton hylder prinsesse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx