Af - 04/06-17 13:28

Tre milliongevinster mangler en vinder: Er du lige blevet millionær?Tre milliongevinster mangler en vinder: Er du lige blevet millionær?

Nyt hus? Ny bil? Luksusferie på Maldiverne? Der er frit valg på alle hylder, når man indkasserer over ti millioner i Lotto-gevinst.

storybild

(Billede: Scanpix/Nils Meilvang)

Og måske er det dig, der snart kan blive den heldige. Lørdagens lottotrækning resulterede nemlig i tre millionvindere, og ingen af dem har meldt sig som vindere.

En af dem havde alle syv rigtige, og den person kan se frem til at blive forgyldt med intet mindre end 10.713.117 kroner. 'En lille sjat', der nok skal forsøde tilværelsen hos personen, der købte lottokuponen i Kvickly i Jyllinge.

Men det var ikke den eneste kupon, der lørdag pludselig blev en million eller mere værd. Hele to spillere blev nemlig trukket som vindere af Milliongevinsten, og det betyder, at de kan gå ned og indkassere én million kroner for kuponerne, der er købt i Dagli'brugsen Ågård i Egtved og SuperBrugsen Fensmark i Holmegård ved Næstved.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra nogen af vinderne. Vindertallene lørdag var 9, 19, 26, 29, 30, 32, 33, mens tillægstallet var 6.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx