Af David Andersen,Anders Hemmingsen - 05/10-17 10:20

GENIALT! Se hvorfor millioner af mennesker elsker Pernilles hundGENIALT! Se hvorfor millioner af mennesker elsker Pernilles hund

Hunden Zion går amok på nettet på grund af sine dansemoves. Vi har snakket med den stolte ejer.

storybild

'Loving the new Singing In The Rain cast'.

Sådan skrev LADbible i lørdags ud til sine knap 30 millioner følgere. Teksten er ledsaget af en kort video af en hund, som viser en indøvet dans med en paraply i munden, mens ejeren giver den kommandoer.

Videoen er blevet vildt populær, og har på få dage gjort hunden verdensberømt med sine fire millioner views alene hos LADbible.

Og det viser sig at være en dansk succes, for kvinden bag kameraet er Pernille Sørensen fra Albertslund, som har filmet sin Australian sherperd Zion.

Hun er ret imponeret over videoens succes, efter den ellers startede en ret stille karriere, da hun lagde den ud 20. september.

»Jeg lagde den først på min egen facebook profil som offentlig, og så lagde jeg den ud i 2 amerikanske lukkede grupper på facebook - 'Australian shepherd lovers' samt 'tricks & training', hvor den blev ret populær«, skriver hun til metroxpress på Messenger.

»Jeg synes, det er sjovt, at videoen er gået viralt. Det er herligt at læse nogle af de mange kommentarer«, skriver Pernille Sørensen.

SE VIDEOEN HER:

Hundens danseevner er bestemt ikke kommet fra den ene dag til den anden, men er resultatet af mange års hårdt (og hyggeligt) arbejde, fortæller hun.

»Zion har lært tricks fra han var hvalp af ved brug af klikkertræning (belønningsbaseret træning), og vi har også dyrket freestyle (dogdancing) i nogle år. Så det har været en stor interesse for mit vedkommende at kunne lære Zion nye ting i de 9 år, han har levet indtil videre«, skriver Pernille Sørensen.

Hvis nogen spekulerer over, om man bliver rig af at få sådan en video til at gå viralt, så må Pernille desværre punktere drømmen. Sådan da.

»Jeg har ikke tjent penge på den endnu. Men får nok lidt fra viralhog på et tidspunkt«, oplyser hun.

ViralHog er firmaet, som har fået rettighederne til videoen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brøndby-ejer scorer kassen efter...
bt.dk
Ny liste opfordrer til drab på danske...
bt.dk
Gemmer der sig en formue på loftet?...
bt.dk
Indvandrere og efterkommere koster...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx