Af Niels Pedersen - 24/01-18 13:49

Danske Spil efterlyser vinder: Har du en million liggende uden at vide det?Danske Spil efterlyser vinder: Har du en million liggende uden at vide det?

Mange af os har mere end svært ved kun at skrabe ét felt om dagen på Danske Spils skrabejulekalender. Men ikke alle har været så ivrige. For en dansker er med al sandsynlighed blevet millionær helt uden at vide det. Danske Spil oplyser således til BT, at kun fire af de fem vindere af hovedgevinsten på en million kroner har henvendt sig.

Det skal du huske, når du vinder i Lotto

I videoen over artiklen får du de fem vigtigste råd, som Danske Spil giver nybagte Lotto-millionærer.

»Den sidste vinder er ikke fundet endnu. Så vi opfordrer alle, der har købt en skrabejulekalender eller har fået en i gave, at tjekke en ekstra gang i køkkenskuffen eller hvor den nu kan gemme sig,« siger presse- og kommunikationsmedarbejder hos Danske Spil Camilla Cornelius.

Var der ikke 10 juletræer på din skrabekalender, kan du faktisk stadig nå at være med i kampen om den store præmie, selvom julen for længst er overstået.

»Skrabejulekalendrene er næsten udsolgt, men de kan stadig købes nogen steder. I princippet kan skrabekalenderen med den sidste hovedgevinst stadig ligge ude hos en forhandler,« siger Camilla Cornelius.

Hun opfordrer også alle, som stadig har en skrabekalender liggende derhjemme, til at få den tjekket hos forhandleren. Der kan nemlig gemme sig gevinster på kalenderen, som du har overset, fortæller hun.

Fristen for at indlevere julekalenderen er 27. januar 2019, så du har god tid til at lede hytten igennem, hvis din skrabekalender er blevet pist væk.

»Det er heldigvis meget sjældent, at vi ikke finder vinderne af alle fem hovedgevinster,« siger Camilla Cornelius.

Den sidste vinder af en million dejlige danske kroner må siges at være et heldigt asen. Sandsynligheden for at vinde den helt store gevinst på juleskrabekalenderen er således 1:504.000. Det svarer i runde tal til sandsynligheden for at slå krone 19 gange i træk i plat-og-krone. Prøv selv - eller giv dig til at lede efter den skrabejulekalender, du ikke lige kan huske, hvor du gjorde af.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Historisk punktum for dansk...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx