Af - 11/03-16 14:06

Se den hvis du tør: Videoen der får danskerne til at droppe kødSe den hvis du tør: Videoen der får danskerne til at droppe kød

En ny video om dyrevelfærd i Danmark er blevet set over en halv million gange på to dage. Vi skal advare om meget stærke billeder.

'Det er fandeme for sygt det her!!! Jeg vil fandeme være vegetar fra nu af!'

Sådan skriver Facebook-brugeren Natasja Nesgaard på dyrevelfærdsorganisationen Animas Facebook side, og hun er ikke alene.

En ny video, der har fået over en halv million views på blot to dage, har fået tusindvis af danskere til at droppe kødet.

Den ekstremt brutale og nedslående video viser, at dyrevelfærden i Danmark måske nok er bedre end andre steder i verden, men stadig er helt igennem forfærdelig for de dyr, der lever deres korte liv som masseproduceret kød.

AFSLØRING: SÅDAN PRODUCERES KØD I DANMARK (DEL!)Er du vokset op med ideen om at Danmark har verdens bedste dyrevelfæ...

Posted by Anima on Wednesday, March 9, 2016

Hos Anima er direktør Joh Vinding glad for videoens store gennemslagskraft.

- De færreste kender forholdene for dyrene i dansk landbrug. Derfor er vi rigtig glade for at så mange har taget imod udfordringen og set filmen, skriver hun i en mail til metroxpress.

- De fleste ønsker at dyr skal have det godt og derfor bliver de overraskede over at se de triste forhold i det industrielle landbrug. Og så er det en naturlig reaktion at vælge kødet fra eller skære ned og lige nu vælter det ind med bestillinger på vores gratis magasin Grøn Inspiration, siger Joh Vinding.

Metroxpress bringer videoen med tilladelse fra Anima. Anima har lavet videoen ved at sammensætte optagelser fra en række forskellige kilder. Ikke alle optagelserne er fra Danmark, men Anima har dokumentation for, at forholdene er identiske i Danmark. Du kan læse al dokumentationen på Animas hjemmeside.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bling-bling: Wozniacki kan score...
bt.dk
Skandalen spreder sig som en...
bt.dk
9-årig dreng er fundet
bt.dk
Fem danskere fortæller: Jeg var utro...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx