Af Fie West Madsen,Maria Christine Madsen - 19/04-18 08:51; Opdateret: 19/04-18 09:37

17-årig kæmper for sit liv efter ulykke: To veninder sigtet17-årig kæmper for sit liv efter ulykke: To veninder sigtet

En 17-årig pige er tidligt torsdag morgen fortsat indlagt i livsfare efter en ulykke onsdag på parkeringspladsen ved Sydkystens Gymnasium i Ishøj, hvor hun faldt af en bil. To af hendes veninder er sigtet i sagen.

storybild

To 17-årige pigers leg med en bil endte galt, da den ene faldt af bilen og slog hovedet ned i asfalten. Free

Det oplyser Københavns Vestegns Politi til BT.

»Det er to veninder til den pågældende. Føreren og en passager,« fortalte vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Brian Holm, onsdag aften.

Han oplyser, at de to piger på henholdsvis 20 og 17 år er sigtet for overtrædelse af færdselsloven, straffelovens paragraf 252, der blandt andet handler om i grov kådhed at bringe andres liv eller førlighed i fare.

Politiet har tidligere fastslået, at der er tale om en ulykke, da den 17-årige faldt af en bil.

»Hun sad på bagsmækken af bilen, og i forbindelse med at de kører rundt på parkeringspladsen, falder hun af,« fortalte vagtchef Brian Holm.

Vagtchef Morten Steen har tidligere oplyst til Ritzau, at bilen kørte med lav hastighed, men at pigen mistede grebet i et sving og faldt af og slog hovedet mod asfalten.

Tidligt torsdag morgen oplyser vagtchef Brian Holm til nyhedsbureauet Ritzau, at den kvæstede pige er blevet opereret i løbet af natten, men stadig er i livsfare.

Politiet modtog anmeldelsen om ulykken 11.37 onsdag, og politi og ambulance var hurtigt fremme på ulykkesstedet. Den 17-årige pige blev efterfølgende bragt til Rigshospitalet.

Daniel Blum, der er vicedirektør for NEXT, som Sydkystens Gymnasium hører under, fortalte tidligere onsdag til BT, at man sørger for at tage hånd om eleverne efter ulykken.

»Vi gør, som vi altid gør, vi informerer skolens medarbejdere, elever og jf. vores beredskab, så hjælper vi vores elever ved at tale med dem og har en krisepsykolog, som vi bruger,« sagde Daniel Blum.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: TV-ekspert raser over...
bt.dk
Silkeborg-manager efter drama:...
bt.dk
Dyrere benzin på vej
bt.dk
FCM er danske mestre - Brøndby...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx