Af - 21/06-16 18:21

Ekspert afslører: Fire tegn på, at du har mødt det perfekte matchEkspert afslører: Fire tegn på, at du har mødt det perfekte match

Er du og din kæreste perfekte for hinanden? Det kan du teste nu - mon I opfylder alle fire kriterier?

storybild

Har du fået mere selvtillid, efter du har fundet din partner? Det spørgsmål bliver aktuelt at stille sig selv i forhold til den fjerde faktor ved et perfekt match.

I eventyr og film kan det være nemt at se, hvilke to mennesker der er så perfekte for hinanden, at de ender op sammen. Men i virkelighedens verden er det dog knap så nemt at finde den helt rette.

Men det får du hjælp til nu. Parforholdsekspert Talia Goldstein afslører nemlig, at der er fire helt tydelige tegn på, at to mennesker er det helt perfekte match for hinanden. Det skriver Independent.

Har du mødt en sød fyr eller pige, og vil du gerne teste, om han eller hun er den rigtige for dig, bør du straks planlægge en rejse.

- Et godt match er mennesker, der har lyst til at rejse på den samme måde, siger Talia Goldstein.

Den måde du rejser på, afspejler nemlig din livsstil, forklarer parforholdseksperten.

- Hvis du ikke er modtagelig for nye ideer til den måde, I kan rejse på, har du sikkert den samme tankegang i forhold til andre aspekter af tilværelsen, siger Talia Goldstein.


Har du mødt din eneste ene, har I også fælles interesser, som I dyrker sammen. Men det er ikke nok kun at være fælles om én ting.

- Der skal mindst være to eller tre ting, som I virkelig godt kan lide at gøre sammen, siger Talia Goldstein.

Grunden til, at de fælles interesser er så vigtige at have med sit match, er, at det automatisk vil betyde, at I tilbringer meget tid med hinanden.


Det kan virke en smule ukonkret, men den tredje faktor, der er med til at bestemme, hvorvidt du har mødt dit perfekte match, handler om forholdets balance.

- Jeg har fundet ud af, at størstedelen af de succesfulde matchinghistorier, alle dækker over forhold, hvor typisk den ene er meget udadvendt og en fest i sig selv, mens den anden er mere stabil og støttende, siger parforholdseksperten.

Hendes erfaring siger hende, at folk med de samme karaktertræk ikke altid holder distancen.


Har du fået mere selvtillid, efter du har fundet din partner? Det spørgsmål bliver aktuelt at stille sig selv i forhold til den fjerde faktor ved et perfekt match.

Har du fundet det rette match, får din partner dig nemlig til at have det godt med dig selv.

- Er du i et forhold, hvor du virkelig føler, at du er den bedste version af dig selv, er der god chance for, at du har mødt dit perfekte match, siger Talia Goldstein.


LÆS OGSÅ: 8 gode råd: Sådan bliver du en god kæreste

LÆS OGSÅ: 4 sikre tegn på at din kæreste er utro

LÆS OGSÅ: Her er den mest utro fodstørrelse

LÆS OGSÅ: Så meget tager man på når man får en kæreste

LÆS OGSÅ: Model ræd for utroskab: - Jeg er skjult psykopat

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx