Af Ritzau - 09/10-16 10:29

Politiet leder efter gerningsmand bag knivstik på stationPolitiet leder efter gerningsmand bag knivstik på station

En mand blev lørdag stukket med en kniv i Holbæk. Politiet mener at vide, hvem den formodede gerningsmand er.

storybild

Politiet leder efter en formodet gerningsmand bag et knivstikkeri lørdag aften på Holbæk Station, hvor en 20-årig mand fik et overfladisk stik i ryggen. Arkivfoto. (Billede: Free/Colourbox)

Politiet eftersøger en formodet gerningsmand til et knivstikkeri lørdag aften på Holbæk Station, hvor en 20-årig mand blev stukket i ryggen.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiets afhøring af manden har sammen med optagelser fra videoovervågningen på stationen, ledt betjentene i politikredsen på sporet af en mand, oplyser vagthavende ved Midt- og Vestsjællands Politi Thomas Jørgensen søndag formiddag.

- Vi ved jo, hvem gerningsmanden er og eftersøger ham i øjeblikket. Vi satser på, at vi finder ham, eller at han selv retter henvendelse til os, siger han.

Politiet vil ikke komme nærmere ind på, om den 20-årige kender sin overfaldsmand, eller hvilket motiv der ligger bag knivstikkeriet.

Knivstikkeriet skete omkring klokken 18.00 lørdag, men det var ikke alvorligt. Manden er derfor udskrevet fra hospitalet og i god behold, oplyser vagtchefen.

- Det er ikke noget dybt knivstik. Der er mere et rids i ryggen. Det er ikke en alvorlig skade, men selvfølgelig en alvorlig sag, når man bruger en kniv på denne måde, siger Thomas Jørgensen.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx