Af - 17/02-16 10:12

BLOG: Kvinder, giv manden plads til at spanke og straffe jer i sengenBLOG: Kvinder, giv manden plads til at spanke og straffe jer i sengen

Lad manden overtage styringen i sengen – det skylder vi kvinder os selv, mener sex-bloggeren Miss Quinn.

storybild

Der er Mr. Grey fra bøgerne, Jamie Dornan. Og så er der MIN Mr. Grey. For ja, han findes, han er dansk, og han er sammen med mig.

I hverdagen er jeg en meget stædig kvinde. Jeg satser på karrieren, er fast i mine beslutninger og vil helst kun have én type mand, som skal formes efter mine forventninger. Problemet er bare, at min Mr. Grey ikke er en mand, der kan ændres på.

LÆS OGSÅ: Miss Quinns indlæg om, hvordan Mr. Grey behandler hende.

Min helt egen Mr. Grey, som han så klassisk bliver omtalt på www.missgrey.dk, er typen der minder om vores kendte Christian Grey. Han er dominerende på alle punkter, især når det kommer til det seksuelle. Her overtager han virkelig rollen som ’den dominante’ og det er ikke tit, at jeg får lov at få et ord indført.

Han er viljefast, og afmagt giver ham følelsen af, at han ikke er ’mand nok’ i forholdet. Under sex hører der kvælertag og spanking med, og hvis jeg så meget som bare prøver at afvige fra det, han tænder på, river han fast i mit hår, holder mig nede eller straffer mig ved at spanke mig hårdt – og ja, jeg lader ham gøre det, for inderst inde vil min indre ’sex gudinde’ gerne straffes, spankes og sættes på plads.

BLOG: Derfor bør du sprede ben noget oftere
BLOG: Derfor bør du sprede ben noget oftere

Så nyder du vold?

Nej, men så sent som i sidste uge måtte jeg give mig hen og blive domineret af selveste Mr. Grey. Det hele bundede i, at jeg i et par timer havde lagt op til sex, og på ingen måder bare skulle have min vilje. Mr. Grey holdt mig hen, og jo længere han kørte den ud, jo mere ’teasede’ han selv.

LÆS OGSÅ: Miss Laras indlæg om engangsknald og skoringer i byen.

Efter fem timers tortur kastede han mig ned i sengen, holdt mine hænder over mit hoved med den ene arm og kyssede og rørte mig blidt ned af halsen, trak bh’en ned, kyssede mig henover mine nipples, for til sidst at lande i mål ’you-know-where’.

Han kyssede mig på lårene, imens han havde fat om håndleddene på mig, og hver gang jeg prøvede at rive mig løs i frustration over intet at kunne gøre, blev jeg vendt om og spanket hårdt. Jeg nød hvert eneste slag, hver eneste berøring og hvert eneste kys op og ned af min krop.

BLOG: Hvor blev patientinddragelsen af?
BLOG: Hvor blev patientinddragelsen af?

Til sidst trak han mit resterende undertøj af, holdt stadigt fat i mine håndled og sagde med en bestemt tone: ”Er du klar til at blive gennemkneppet, som aldrig før?”

Og med de ord stødte han til, kyssede mig på halsen, rullede om på ryggen og lod mig ride ham i to minutter ind til hans dominans igen måtte tage over, spanke mig endnu engang, rive mig rundt i sengen, for til sidst at tage mig bagfra og bede mig tigge om, at han skulle give mig mere.

BLOG: Det er ikke rimeligt, at børnene har bevisbyrden
BLOG: Det er ikke rimeligt, at børnene har bevisbyrden

Min Mr. Grey rammer på alle punkter den Mr. Grey, vi alle i hemmelighed drømmer om - nemlig manden, der tør tage initiativ og sætte kvinden på plads, men samtidig giver ud af den kærlighed, han har.

Det hele handler om, at vi som kvinder må give lidt slip og i stedet for at fokusere på at ændre vores mand og kæmpe for ligestillingen, som vi har så travlt med at gøre ude i samfundet, må vi lade vores mand ændre lidt på os.

LÆS OGSÅ: Miss Laras indlæg om, hvordan du klarer dig gennem Valentinsdag som single.

Lad manden overtage styringen – det skylder vi kvinder os selv. At lade ham være det stærke køn er på alle måder afslappende, og kan på nogle seksuelle punkter også give bonus.

Og hvis nu, der skulle sidde nogle af jer derude, med dårlig smag i munden og er på vej til at melde Mr. Grey for overgreb, så kunne det da være, at I eventuelt kunne have godt af at blive sat lidt på plads selv – for inderst inde bag den uskyldige facade gemmer sig altid en sexhungrende gudinde, klar til at blive bundet og domineret i sengen.

Puttede blyant op i numsen: Havde analsex og endte på hospitalet
Puttede blyant op i numsen: Havde analsex og endte på hospitalet

Alle kan få en mand med de værdier, som vores kendte Mr. Grey ejer. Han findes derude, også i Danmark, det kræver bare, at vi giver plads til den dominante mand og lader ham komme til.

Det kan godt være, at han ikke ligefrem ligner Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey) eller er topchef af en kæmpe koncern, men alle mænd gemmer på noget primitivt, der for alt i verden ønsker at dominere over det andet køn.

LÆS OGSÅ: 3 ud af 4 utro kan ikke lide at kysse deres faste partner under sex

LÆS OGSÅ: Lovforslag: Impotente mænd skal spørge konen om lov til at få 'stiv diller'

LÆS OGSÅ: Kvinder vil ikke være sammen med mænd der har gjort dét her

LÆS OGSÅ: Valentinsdag: Sådan reagerer danskerne på scorereplikker

LÆS OGSÅ: Så mange unge danskere knalder på første date

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
23-årige Hans-Christian er...
bt.dk
Formel 1 i Danmark: Nu lever drømmen...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx