Af Fie West Madsen - 29/11-17 09:23

Alle troede, hun tog ham for Lotto-millionernes skyld: Nu kan værtshusejer grine hele vejen til bankenAlle troede, hun tog ham for Lotto-millionernes skyld: Nu kan værtshusejer grine hele vejen til banken

En 51-årig kvinde fra Fredericia fik sig noget af en overraskelse, da der sent lørdag aften tikkede en besked ind på hendes telefon. En besked med mange nuller i.

storybild

Kvinden var på arbejde på det værtshus, hun ejer sammen med sin mand, og først troede hun ikke på beskedens indhold.

»Vi havde masser af kunder, så jeg skimmede den bare, da jeg enten tænkte, at det var en falsk mail, eller en besked om, at jeg havde vundet 50 kroner, som jeg plejer. Men jeg synes, der var en masse nuller i den mail, men kunne ikke rigtigt se på telefonens lille skærm. Så jeg ringede til min mand og sagde, at han skulle komme ned med computeren i en vis fart. Men da han kom, var der så intet internet. Det var helt skørt,« siger kvinden i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Først da hun foretog et opkald, blev hun klar over, at der ikke var tale om fup, men at hun i virkeligheden var vinder af et klækkeligt pengebeløb.

»Til sidst var der en kunde, der sagde, at jeg da bare kunne ringe til Danske Spil. Så det gjorde jeg. Og det var sgu en hel million, jeg havde vundet,« lyder det fra den glade vinder.

Hun ser nu frem til at bruge nogle af pengene på at give lidt tilbage til sin mand. Da de to mødte hinanden for ti år siden, havde han nemlig lige vundet 3,5 millioner kroner. Dengang var den 51-årige kvinde alenemor med to børn, og hendes nuværende mand købte et fælles hus til dem, som efterhånden trænger til nye vinduer. Derfor kommer en del af den nyvundne milliongevinst også til at gå til netop renovering af huset, forklarer den 51-årige kvinde, der er glad for, at hun nu kan betale sin mand lidt igen.

»Alle troede, jeg havde taget ham for pengenes skyld. – men vi er jo stadig sammen, så deeet,« lyder det fra værtshusejeren fra Fredericia.

Hun fortæller desuden, at børnene nok får lidt større julegaver i år, og værtshusgæsterne kan se frem til en lidt større fejring end sædvanligt, når beværtningen på fredag fylder år.

»Så giver vi nok en lille en, som man siger,« siger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Råd: Cigaretter skal koste 80 kroner...
bt.dk
Nyslået Lotto-millionær har...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Politiet udskyder rapport om Aviciis...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx