Af - 09/05-16 08:48

Sådan snyder du dig til en flot kulørSådan snyder du dig til en flot kulør

Solen er fremme, men hvis du ikke har tid til at tanne eller ikke vil lade din hud ødelægge af solens stråler, kommer her fem tips til selvbruning


Solens stråler er for alvor begyndt at komme frem, og det vil sige tid til en lækker tan. Men det er jo ikke så godt for huden med alt den sol. Og hvis du har et arbejde, er tiden på solsengen også sparsom. Men frygt ej - du kan jo bare snyde dig til en god kulør. Det er dog ikke det nemmeste i verden, så her bringer vi en rookie-guide til dig der er amatør i selvbruner. Inspireret af Metro.

Undgå gennemsigtige produkter


Mange selvbruner-produkter er gennemsigtige, og det gør det halvsvært at få en jævn kulør, fordi man ikke kan se, hvor man har påført produktet. Bruger du i stedet for et farvet produkt, er det nemmere at se, om du mangler en plet.

Skrub, skrub, skrub!


Har du tør hud, suger det selvbruneren til sig. Så hvis du vil undgå at ligne en dalmatiner, men i stedet for have en pæn jævn farve skal du finde et par exfolieringshandsker og en god bodyscrub frem, som du kan benytte inden du går i krig med selvrbruneren.

Derfor skal du ikke græde efter en spray tan
Derfor skal du ikke græde efter en spray tan

Fugt huden!


Fugt er alfa omega, når det gælder en lækker tan. Så husk at smøre dig godt ind. Og husk især de tøre områder som knæ, albuer og ankler.

Handsker eller håndvask


Er der noget der kan afsløre en selvbruner-rookie er det brune håndflader. Enten bruger du handsker, når du påfører dig din snyde-tan eller også sørger du for at vaske hænder godt og grundigt. Men overdriv nu heller ikke, så det går du over din nyerhvervede tan.

Galleri: Derfor skal du ikke tage selvbruner på med malerrulle
Galleri: Derfor skal du ikke tage selvbruner på med malerrulle

Husk at tørre


Når du har sprayet eller smurt dig skal du vente på at det tørre. Hopper du direkte i tøjet kan farven blive ujævn og det kan smitte af på dit kluns.

Svensk blogger: Derfor spraytanner jeg mine skamlæber
Svensk blogger: Derfor spraytanner jeg mine skamlæber

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Politiet jagter mand i 'mørkt tøj':...
bt.dk
Åbenhjertig Hugo Helmig i Tyskland:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx