Af - 03/09-14 11:37; Opdateret: 03/09-14 13:45

Ditte satte sig på en brugt kanyle: ‘Håber ikke, der er sket noget!’Ditte satte sig på en brugt kanyle: ‘Håber ikke, der er sket noget!’

Ditte fra København fik et kæmpe chok, da hun opdagede, at hun havde stukket sig på en narkomans brugte kanyle.

storybild

En ung kvinde opdagede til sin gru, at hun havde stukket sig på en brugt kanyle med blod i. (Billede: Privatfoto)

- Kære mennesker, pas på hvor I sætter jer i Kødbyen!

Sådan lyder opfordringen fra 25-årige Ditte fra København. Hun blev forleden stukket på læggen, da hun satte sig på en bænk i Kødbyen på Vesterbro.

Åbentlyst salg af narko midt på gaden under Distortion
Åbentlyst salg af narko midt på gaden under Distortion

I første omgang troede hun, det var en hveps, men da hun opdagede, at en narkomans brugte, blodige kanyle stak ned gennem bænkens brædder, var hun i chok.

- Alle ved jo, at det flyder med kanyler på Vesterbro, men den her så jeg ikke før den stak mig i benet. Jeg tænkte, "Av, lorte-hveps!", men blev ret forskrækket da jeg opdagede, hvad der stak ned fra bordet, skriver hun på Facebook.

Her har hun lagt et billede op af kanylen, der stikker ud under sædet på bænken. Hvad der ikke fremgår så tydeligt er, at der er blod i den.

Med bange anelser for, hvad smittefaren kunne medføre, skyndte Ditte sig på skadestuen for at finde ud af, om hun var blevet smittet med HIV. Men hun kan ikke få svar før om tre måneder.

Færre kanyler: Fixerum er en succes
Færre kanyler: Fixerum er en succes

Til gengæld kunne sygeplejersken berolige hende med, at man ikke tidligere har set, at folk er blevet smittet på den måde.

- Jeg er ok, men jeg ser dog frem til at de 3 måneder er gået, så jeg kan være helt sikker på, at jeg ikke er smittet. Men risikoen er minimal heldigvis, skriver hun som kommentar til sine chokerede venner og tilføjer:

Medie: Politiet afhører narkomaner med abstinenser
Medie: Politiet afhører narkomaner med abstinenser

- Jeg er stadig rystet efter mødet med den klamme kanyle, men jeg håber og tror ikke, at der er sket noget! Jeg kan ikke gøre andet end at vente nu. Bare lov mig, at det samme aldrig sker for jer!!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: TV-ekspert raser over...
bt.dk
Historisk kro brændt ned til grunden
bt.dk
Kendt tv-ekspert boede på krisecenter...
bt.dk
Annette Heick: Er din kone blevet mand?
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx