Af Ritzau - 28/07-16 13:32

56-årig dømmes for voldtægt af 14-årig dreng56-årig dømmes for voldtægt af 14-årig dreng

En 14-årig blev afpresset til samleje, efter at han sendte nøgenbilleder til 56-årig, som han chattede med.

storybild

Den 14-årige og den 56-årige mødtes to gange på en parkeringsplads nær Fredtoften ved Fredensborg. Området ligger angiveligt ofte øde hen. (Billede: Google Maps)

Det koster en 56-årig mand ni måneders fængsel og en betinget udvisning, at han gentagne gange har begået seksuelle overgreb på en 14-årig. Det besluttede Retten i Helsingør torsdag middag.

Det hele startede, da den 14-årige og voldtægtsforbryderen begyndte at chatte i foråret 2016. De skrev sammen på superchat.dk, på WhatsApp, og de talte i telefon med hinanden.

Den 56-årige lokkede drengen til at sende nøgenbilleder af sig selv, og det udnyttede gerningsmanden. Da han først havde billederne i sin varetægt, truede han drengen med at sende billederne til hans familie og venner, hvis ikke han ville mødes.

I første omgang mødtes de på en parkeringsplads i Kokkedal, hvor den 56-årige tvang drengen til oralsex. Få dage senere mødtes de igen. Denne gang på en mark i samme område, hvor han havde fuldbyrdet samleje med den mindreårige.

Gerningsmanden skal betale 15.000 kroner i erstatning til offeret, og han har fået forbud mod at kontakte andre på lignende chatsider på nettet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx