Af - 31/10-16 09:19; Opdateret: 31/10-16 11:34

Mor og to døtre fundet dræbt i fryser: Kvindens mand er nu eftersøgtMor og to døtre fundet dræbt i fryser: Kvindens mand er nu eftersøgt

Ligene af en 27-årig syrisk kvinde og hendes to døtre er søndag blevet fundet i en fryser i Aabenraa. Kvindens mand og børnenes far er nu eftersøgt af politiet.

Bildstrecke im Grossformat »

En 27-årig syrisk kvinde og hendes to døtre, på henholdsvis syv og ni år er søndag aften fundet dræbt i en lejlighed på Reberbanen 2 i Aabenraa.

Ved du noget? Så tip os på amb@mx.dk.

En 27-årig syrisk kvinde og hendes to døtre, på henholdsvis syv og ni år er søndag aften fundet dræbt i en lejlighed i Aabenraa.

Det oplyser Syd-og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet skaffede sig adgang til lejligheden, hvor de tre lig blev fundet i en fryser. Kvindens mand og dermed børnenes far befandt sig ikke i lejligheden, og han bliver nu søgt af politiet, fortæller efterforskningsleder Bent Thuesen.

- Vi vil meget gerne have fat i ham for at få afklaret, hvad der er sket, siger han til Ritzau.

Umiddelbart mener politiet, at der er tale om en familietragedie. Det vil sige, at manden mistænkes for at stå bag forbrydelsen.

Bent Thuesen er ikke umiddelbart klar over, hvornår manden sidst er set. Kvinden og de to piger er blevet set i live onsdag eller torsdag i sidste uge. Nøjagtigt hvornår drabene er sket, vides endnu ikke.

På samme måde er det også uklart, hvordan de tre er blevet slået ihjel.

Familien kom til Danmark i sommeren 2015 og havde flygtningestatus.

Ifølge Bent Thuesen boede den eftersøgte dog ikke sammen med sine dræbte familiemedlemmer.

Bekymret familiemedlem
Det var et familiemedlem til kvinden, der gik til politiet. Han havde i nogle dage ikke kunnet få kontakt til kvinden, som boede på Reberbanen 2 i Aabenraa.

Politiet har ikke haft mulighed for 'en endelig og tilbundsgående afhøring' af vedkommende, oplyser efterforskningsleder Bent Thuesen i et interview med TV 2 News.

Mandag formiddag er efterforskere i gang med tekniske undersøgelser i og omkring lejligheden samt med afhøring af naboer og mennesker, der kender de dræbte og den eftersøgte.

Oplysningen om de tre drab kommer, efter at Syd- og Sønderjyllands Politi søndag aften var talstærkt til stede ved Reberbanen.

Først på natten fortalte vidner til JydskeVestkysten, at kampklædte betjente fortsat gik rundt i gaderne.

Hvis nogen mener, at have hørt eller set noget, der kan have forbindelse til sagen, bedes de kontakte Syd- og Sønderjyllands Politi på telefon 114.

...opdateresLÆS OGSÅ: Politiet undersøger mistænkelige forhold midt i Aabenraa

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx