Af - 30/05-16 12:55; Opdateret: 03/11-16 10:20

Sexanmeldt frikirkepræst i frit fald i USA: Nu vender TV-selskabet ham ryggenSexanmeldt frikirkepræst i frit fald i USA: Nu vender TV-selskabet ham ryggen

Korthuset ramler for den dansk frikirkepræst, der er anklaget for sexovergreb mod mindst 10 børn over de seneste 10 år, der nu må sælge huset.

storybild

Først lukkede hans kirker, så blev hjemmet ransaget. Nu er huset sat til salg mens TV-selskabet bag ham nu endegyldigt trækker stikket:

- Det er første gang jeg hører om, at han er anmeldt for de her foruroligende ting, men det er klart, at så kan vi selvfølgelig ikke samarbejde mere med ham eller stille mere 'air-time' til rådighed, siger Richard Wollf, der er leder af tv-produktionen hos 'Christian Television Network' der indtil for nylig sendte præstens prædikener ud nationalt i USA.

Han var dog for nylig i kontakt med den sexanmeldte frikirkepræst

- Vi fornyede ikke hans seneste konkrakt grundet nogle personlige finansielle ting, men det var - indtil nu - meningen han skulle vende tilbage.

Frikirkepræstens kirke i USA blev i starten af maj lukket af kirkens bestyrelsesmedlem Richard Pratt, som bekræfter overfor metroxpress, at pengestrømmen til præsten dermed blev stoppet. Også den jyske frikirke er blevet lukket af præstens egen far, hvorfra kirkegængere hævder at de indtil for nylig skulle sende penge - såkaldt tiende - over til præsten.

Samtidig er præstens 178 kvm hus udenfor Orlando nu blevet sat til salg på nettet for 1.8 millioner kroner.

Det var dette hus, som fredag blev ransaget af amerikansk politi, som konfiskerede flere harddiske og kameraer. Man vil nu forsøge om man kan finde beviser på de tusindvis af billeder og videoer, som eksisterer ifølge anmelderne.

Det var også ved dette hus, at præstens kone, torsdag afviste, at hverken hende eller hendes mand, ville kommentere sagen.

Metroxpress har af hensyn til at frikirkepræsten blot er anmeldt - ikke dømt - samt for at beskytte eventuelle ofre, valgt at anonymisere hans navn og kirkernes navne.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hamilton peger på sine rivaler: Tre...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Rachel med...
bt.dk
Skandale: Fodboldspiller tiltalt for...
bt.dk
Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx