Af - 05/01-15 11:16; Opdateret: 05/01-15 12:08

Kristian hylder ekstraordinært flink Netto-medarbejderKristian hylder ekstraordinært flink Netto-medarbejder

2015 lægger hårdt ud på flinkheds-fronten. Kristian Hansen fik leveret sin glemte pung til døren af en sød Netto-medarbejder - før han overhovedet havde opdaget, han savnede den.

storybild

(Billede: Privatfoto)

Kristian Hansen var lige kommet hjem fra en ferie i Tel Aviv, Israel, og skulle bare lige have det allermest nødvendige i Netto.

Taknemmelig datter: Netto-ansatte reddede min far fra døden
Taknemmelig datter: Netto-ansatte reddede min far fra døden

Midt i rejsetrætheden glemte han sin pung i butikken, men takket være en flink teenager, nåede han ikke engang at opdage, at den var væk, før den unge mand ringede på hans dør og afleverede pungen.

- For lidt siden ringede dørtelefonen: "Hej, det er fra Netto, du har glemt din pung med kørekort osv." Pænt forvirret går jeg ud for at se, hvordan den skal forstås... Her står der så en ung teenager - i negative sammenhænge vil mange måske sige 2. generationsindvandrer - der er kommet for at aflevere min pung, som han har fundet i Netto i Blågårdsgade (en pung der foruden betalingskort i øvrigt indeholdt mit israelske visum), skrev Kristian om sin oplevelse på Facebook.

- Jeg ved ikke - jeg følte bare lige behov for at dele dette, når der for tiden hersker en ganske negativ diskurs (Dronningen ville vel sige "dumsmarte bemærkninger"), når det gælder "de fremmede"...

Dagens billede: Her redder kassemedarbejder dagen for Sarah
Dagens billede: Her redder kassemedarbejder dagen for Sarah

Til metroxpress uddyber Kristian, at han lå og halvsov, da dørtelefonen ringede klokken 23.30 og en fyr sagde: 'Det er fra Netto. Jeg har din pung med dit dankort og kørekort'.

- Jeg fattede ingenting – jeg vidste ikke engang, jeg manglede det, forklarer Kristian, der gik ned og åbnede døren indhyldet i sin dyne.

- Jeg åbnede, og der står der en ung teenagefyr og smiler og rækker mig min pung. - Jeg fortryder, jeg ikke snakkede lidt mere med ham og sagde ordentlig tak, men i min jetlag-tilstand fik jeg da sagt: 'Hvor er du sød! Tak - og godt nytår!, lyder det fra en taknemmelig Kristian, der i forvirringen ikke fik helt styr på, om den unge fyr arbejder i Netto eller blot havde fundet pungen der.

Kristians statusopdatering har allerede høstet en hel del 'likes'. Om grunden til at dele sin historie forklarer han:

- Jeg synes bare, der er en tendens til at italesætte indvandrere negativt. Det burde jo egentlig slet ikke være nødvendigt med sådan en update, men jeg bor ikke langt fra Blågårdsgade, og jeg har sgu behov for at fortælle dem med fordommene, at medmenneskelighed kommer i alle former - og 'karma is a colourblind bitch', siger han.

Har nogen været lige så 'fucking flinke' over for dig som Netto-medarbejderen? Eller har du selv været det? Tip os herunder.


LÆS OGSÅ: Kunder hylder fantastisk kassemedarbejder: Rasmus redder vores humør

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx