Af Ritzau - 26/07-16 15:13; Opdateret: 26/07-16 16:37

Fire mænd anholdt for at kræve beskyttelsespenge fra caféejerFire mænd anholdt for at kræve beskyttelsespenge fra caféejer

En 39-årig caféejer slog alarm, da han angiveligt var blevet afpresset og forfulgt af fire mænd i tyverne.

storybild

I alt fire mænd er sigtet i en sag om afpresning af en caféejer i Næstved. Tirsdag blev to af dem varetægtsfængslet. Arkivfoto. (Billede: Free)

Fire mænd er anholdt, da de angiveligt har afpresset en 39-årig caféejer fra Næstved.

Det skriver Ekstra Bladet.

De fire formodede gerningsmænd på 19, 20, 21 og 27 år har ifølge den 39-årige caféejer generet ham flere gange ved at forfølge ham, true og kræve såkaldte beskyttelsespenge.

Restauratøren har tidligere udbetalt penge til de fire anholdte, men det blev nok for ham, da de truede med at smadre hans hjem.

Det har han ifølge Ekstra Bladet forklaret til politiet.

Da den 39-årige skulle mødes med de fire unge mænd for at udbetale endnu en portion beskyttelsespenge, valgte han at kontakte politiet, der derfor stod klar, da afpresserne ankom.

Ifølge anklager Emil Folker fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kan politiet endnu ikke afvise, at mændene har tilknytning til bandemiljøet.

- Vi fremstiller to af de anholdte i grundlovsforhør og sigter dem for afpresning på omkring 20.000 kroner, siger han til Ekstra Bladet.

Tirsdag eftermiddag oplyser Emil Folker, at de to mænd, nægter sig skyldige og er blevet varetægtsfængslet i tre uger. Grundlovsforhøret foregik for lukkede døre, og det er derfor ikke muligt at få oplyst nærmere om sagen.

Gerningsmændene er alle fra Odense, bortset fra den 20-årige der er fra Søborg, og i forvejen var efterlyst af politiet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx