Af - 15/12-15 13:52; Opdateret: 15/12-15 14:10

To mænd måtte stoppe Lindas forfølgerTo mænd måtte stoppe Lindas forfølger

Mand hun ikke kendte forfulgte 22-årige Linda Kildentoft hjem. Hun måtte bede to mænd holde ham tilbage, før hun turde gå hjem af mørk gade.

storybild

Linda Kildentoft blev fulgt hjem af ukendt mand efter universitetsfest. Han ville ikke gå væk og hun måtte bede to mænd stoppe ham. (Billede: Privat)

På vej hjem fra en universitetsfest i september stopper 22-årige Linda Kildentoft på et kebabsted på Nørrebro i København.

- Da jeg kommer ud, er der en mand, der følger efter mig, som jeg aldrig havde mødt før. Han bliver bare ved med at tale til mig og sige, at han skal med mig hjem, siger hun.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

På trods af hun bestemt afviser hans konstante tilnærmelser, så følger han efter hende.

- Selv om jeg igen og igen siger nej, så bliver han ved med at følge. Det er så slemt, at jeg ikke tør gå ned af den sidevej til Nørrebrogade, hvor jeg bor. Her er der mørkt og et stillads. Jeg bliver nødt til at stoppe to mænd på Nørrebrogade, og få dem overtalt til at holde manden tilbage, siger hun.

Hun er positiv til forslaget om særligt overvågede veje, der skal gøre kvinder mere trygge. Et forslag, som du kan læse mere om her.

- Jeg synes, det er en rigtig god ide, at man gør mere for at lyse veje op om natten. For det sker næsten hver gang, at man er i byen, at man bliver råbt og antastet på gaden, siger hun.

Hver tredje kvinde bange for at gå hjem alene
Hver tredje kvinde bange for at gå hjem alene

29-årig mand dømt i ekstrem sag:  Pressede piger til sex i årevis
29-årig mand dømt i ekstrem sag: Pressede piger til sex i årevis

LÆS OGSÅ: Camillas voldtægt tæller ikke med i statistikken

LÆS OGSÅ: Efter voldtægten: Politiet påstod, jeg havde stukket en dildo op bag i og rullet mig i græsset

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx