MX tester Playstation Virtual Reality: Shiiiit det er uhyggeligtMX tester Playstation Virtual Reality: Shiiiit det er uhyggeligt

Til Comic Con i Bella Center i weekenden kunne man få en smagsprøve på Playstation VR, som netop er lanceret til spillekonsollen. Og lad os bare være ærlige: Det er pænt livagtigt!

Der var langt fra tale om en macho-præstation, da metroxpress' udsendte testede det nye VR-spil 'Until Dawn: Rush of Blood ' til Playstation. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Under weekendens Comic Con i Bella Center kunne spil- og techinteresserede få en smagsprøve på Sonys nye VR-univers til Playstation, som byder på en række spil, der skal gøre gamingoplevelsen endnu mere virkelig og intens.

LÆS OGSÅ: Virtual reality giver lammede førligheden tilbage

Metroxpress var til stede under messen og takkede ja til en introduktion til gyser-spillet 'Until Dawn: Rush of Blood ', som handler om at skyde og dræbe en flok zombie-klovne, der vil dig til livs, alt imens du sidder i en rutchebanevogn, der kører på skinner.

Se med i videoen herover hvor forfatteren til denne artikel giver den som klovnedræbende forsøgskanin. En præstation, der ud fra et machosynspunkt ikke giver mange pluspoint.

LÆS OGSÅ: Japansk sexdragt onanerer for dig

LÆS OGSÅ: TV: Fyr prøver virtual reality-porno - kan ikke stoppe med at grine

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx