Af - 10/08-16 08:30

Nu kommer sommeren snart tilbage!Nu kommer sommeren snart tilbage!

Endelig!

Bildstrecke im Grossformat »

Vejret har ikke været noget at råbe hurra for på det seneste, hvor det indimellem har virket som om, efteråret er kommet særdeles tidligt i år.

Men nu er der lys forude for de solhungrende, for i starten af næste uge, kommer sommeren tilbage i forbindelse med et højtryk, der trækker ind fra Storbritannien.

Camping i mudder trækker skygge over Smukfest
Camping i mudder trækker skygge over Smukfest

- Starten på næste uge ser smuk ud med temperaturer omkring 22 grader, og så kan man vist godt sige, at sommeren er tilbage, siger Mette Wagner, der er vagthavende meterolog ved DMI.

Og varmen fra højtrykket får vi heldigvis glæde af i flere dage, men sidst på ugen kan et nyt lavtryk godt komme ind og forstyrre det gode vejr.

- Tirsdag og onsdag bliver også rigtig flotte, og begge dage kan vi lokalt komme op på 24 grader men når der ikke nogen skyer til at holde på varmen, kan det godt blive rimelig køligt om natten, siger Mette Wagner til Metroxpress.

Smukfests knaldekonge: Pigerne ved jo godt, det bare er én gang ...
Smukfests knaldekonge: Pigerne ved jo godt, det bare er én gang ...

- Torsdag lader det til, der kommer et lavtryk ind, der tager nedbør med sig, men det er stadig usikkert, om det også fører til lavere temperaturer, siger hun.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx