17/01-18 14:00; Opdateret: 17/01-18 15:16

Tidligere lokalpolitiker anklaget for at krænke 30-årig kvindeTidligere lokalpolitiker anklaget for at krænke 30-årig kvinde

Tidligere lokalpolitiker for DF er anklaget for at have krænket en kvinde sidste år. Han nægter sig skyldig.

storybild

Sagen mod en tidligere lokalpolitiker, som er anklaget for at have krænket en kvinde, begynder i næste uge i Retten i Odense, hvor der er afsat en dag til sagen. Free/Free / Jan Bjerre Lauridsen, Ritzau

Assens. 75-årige Hans Bjergegaard, der er tidligere byrådspolitiker for Dansk Folkeparti i Assens, er blevet tiltalt for blufærdighedskrænkelse.

Det skriver Ekstra Bladet.

Hans Bjergegaard nægter sig skyldig i anklagerne, har han udtalt til Ekstra Bladet og Fyens Stiftstidende.

- Jeg har nægtet mig skyldig. Jeg har ingen kommentarer. Jeg mener, det er uden noget som helst hold i virkeligheden, siger han til Fyens Stiftstidende.

Hans Bjergegaard er anklaget for at have blufærdighedskrænket en kvinde sidste sommer. Hun er ifølge Ekstra Bladet 30 år.

Han skal ved en lejlighed blandt andet have kysset kvinden, taget hende på brysterne og stukket hånden i hendes bukser, lyder det i anklageskriftet.

Det skete 31. juli sidste år, hvor Hans Bjergegaard skal være mødt op på kvindens bopæl, og det er her krænkelserne skal være sket ifølge anklagerne.

På det tidspunkt sad Hans Bjergegaard stadig i byrådet for Dansk Folkeparti i Assens Kommune. Han var blandt andet formand for miljø- og teknikudvalget.

Ved kommunalvalget sidste efterår fik han 52 personlige stemmer, men blev ikke genvalgt.

Anklagemyndigheden har nedlagt påstand om fængselsstraf til den tidligere lokalpolitiker, fremgår det af anklageskriftet.

Retssagen er sat til at køre i Retten i Odense i næste uge, hvor der er afsat en retsdag 26. januar.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Optimistisk Tom K: Mine forventninger...
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Cecilie Hother afslører sin kur:...
bt.dk
Jens Gaardbo: Mit postnummer får folk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx