Af - 23/09-13 15:10; Opdateret: 23/09-13 17:19

Motorvej igen farbar efter 'lortedag'Motorvej igen farbar efter 'lortedag'

Den jyske trafikale hovedåre E45 er spærret ved Haderslev på grund af en væltet slamsuger.

storybild

Arkivfoto (Billede: Polfoto)

En slamsuger er mandag eftermiddag væltet på motorvejen E45 på tilkørslen ved Haderslev Syd. Slamsugeren indeholdte 30 tons afføring, der efterfølgende flød ud på motorvejen.

- Slamsugeren vælter på tilkørslen og spærrer vejen. Indholdet af slamsugeren slynges ned på motorvejen i den nordgående retning, der er spærret nu. Det, der var i slamsugeren var menneskeafføring, sagde vagtchef Søren Strægaard tidligere til Ritzau.

Efterfølgende var motorvejen afspærret, men er nu igen farbar, efter politiet har fået fjernet bilen.

- Vi er stadig ved at gøre rent derude, og det varer lige lidt endnu, før vi er færdige. Men der er et spor farbart, så det kører rimlig fornuftigt, siger nuværende vagtchef Michael Skaarup til mx.dk.

Nedkørslen, som slamsugeren væltede på, runder lidt, og det er det, kombineret med for høj hastighed, der forårsaget ulykken.

- Der blev ikke kørt efter forholdene. Det er grundet for høj hastighed, at han væltede, siger vagtchefen til mx.dk og oplyser, at chaufføren vil blive sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Der skete ifølge politiet ikke noget med chaufføren.

Indholdet fra slamsugeren blev spredt ud over begge nordgående spor, og derfor har der været flere slamsugere på stedet for at suge indholdet op.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Maleri af kronprins Frederik deler...
bt.dk
Per undrer sig: Mor har været død i 9...
bt.dk
Dansk by tæt på at løbe tør for vand...
bt.dk
Superligaklub åbner for comeback:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx