Af - 22/04-15 15:26; Opdateret: 22/04-15 15:39

Lasse var på ferie i Frankrig med sin kæreste. Og 'Bendtner'Lasse var på ferie i Frankrig med sin kæreste. Og 'Bendtner'

28-årige Lasse Schøber var henover weekenden på ferie i franske Nice med sin kæreste. Og 'Nicklas Bendtner'.

Bildstrecke im Grossformat »

Lasse Schøber fra København fik i fredags en særlig overraskelse af sine kolleger i P3-programmet GANDHI, da værterne David Neerup Mandel og Christian Fuhlendorff diskede op med en signeret landsholdstrøje fra Nicklas Bendtner.

Og det var ikke hvilken som helst Bendtner-trøje.

Det var nemlig den trøje, som landsholdsangriberen scorede hattrick i, da Danmark tilbage i marts slog USA i en venskabskamp.

Initiativet til gaven kom fra Bendtner-familien selv, som havde hørt Lasse Schøbers positive omtale af Bendtner og det danske landshold i radioprogrammet.

- Vi ville gerne have lidt bedre stemning omkring det danske landshold, og derfor har jeg et par gange været i studiet og fortalt om, at den ironiske hyldest af Bendtner ikke hører hjemme. Vi skal have en oprigtig glæde omkring landsholdet, og det hørte Bendtners mor, som så fik Nicklas til at skrive en autograf på hattrick-trøjen fra USA-kampen, siger Lasse Schøber.

Lord, Lord, Lord: Internettet går amok over hattrick-Bendtner
Lord, Lord, Lord: Internettet går amok over hattrick-Bendtner

Han kvitterede for gaven ved at tage trøjen med på ferie i franske Nice, hvor 'Nicklas Bendtner' var med Lasse Schøber på stranden, i lufthavnen og på hotelbalkonen, hvor der blev skålet i øl.

- Jeg fik trøjen den samme dag, hvor jeg skulle til Nice, og så ville jeg vise David, Christian og Bendtner, at jeg satte pris på gaven, og så kom jeg på at lave de der billeder, mens jeg var af sted, siger 28-årige Lasse Schøber, som er GHANDI-programmets webkorrespondent.

Bendtner sikrede sejr over USA med hattrick
Bendtner sikrede sejr over USA med hattrick

Indtil videre har Nicklas Bendtner ikke reageret på rejsebillederne, fortæller Lasse Schøber.

Efter Bendtners mor hørte vores hyldestprogram til Landsholdet kontaktede hun Christian og fortalte at Nicklas gerne...

Posted by GANDHI - DR P3 on 17. april 2015

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx