Af Simon Boas - 18/09-17 17:59

Voldsom konflikt på gymnasium: Rektor og vicerektor stopper med øjeblikkelig virkningVoldsom konflikt på gymnasium: Rektor og vicerektor stopper med øjeblikkelig virkning

Efter en del uro den seneste tid er rektor og vicerektor nu fortid på Helsingør Gymnasium.

storybild

Helsingør Gymnasium (Billede: Pressefoto)

Kender du noget til sagen, eller går du på Helsingør Gymnasium, så hører vi gerne fra dig. Skriv til os på Facebook eller via 1929@bt.dk.

En tilsyneladende uløselig konflikt mellem lærerstaben og rektorkollegiet på Helsingør Gymnasium har medført, at både rektor Sune Bek og vicerektor Tina Finding nu er fortid på gymnasiet.

Det skriver Frederiksborg Amtsavis.

Ifølge avisen har der den seneste tid været en del uro mellem de to grupper, og derfor har man således valgt at stoppe samarbejdet. Gymnasiet har ifølge Helsingør Dagblad meddelt gymnasiets elever og personale, at det er en række besparelser, der har medført uenighederne.

'Arbejdet med genoprettelsen af skolens økonomi samtidig med gennemførelsen af de store besparelser som hele uddannelsesektoren er midt i har dog slidt på samarbejdsrelationerne mellem ledelse og medarbejdere. Vi er derfor gensidigt enige om, at der nu skal nye kræfter til at flytte Helsingør Gymnasium det næste skridt,' står der i en meddelelse, der er sendt ud til elever og personale.

Bestyrelsesformand i Helsingør Gymnasium, Bo Søby Kristensen, forklarer til Frederiksborg Amtsavis, at der ikke længere var grundlag for at mægle mellem de to parter.

»Både ledelsen og bestyrelsen var enige om, at som situationen var, var der intet grundlag for at mægle og finde en løsning, så derfor er Sune Bek og Tina Finding fratrådt. De fortsætter dog med at løse nogle opgaver for gymnasiet, mens to nye ledere findes,« siger han og understreger samtidig, at der ikke har været tale om en fyring.

Sune Bek og Tina Finding har været rektorer på Helsingør Gymnasium i tre år. Indtil der findes en ny rektor, vil uddannelsesleder Mette Machholm fungerer som konstitueret rektor.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hun følte sig oppustet i tre år:...
bt.dk
Dronningen rejser væk på ferie
bt.dk
Advarer mod kokosolie solgt i hele...
bt.dk
Indvandrere og efterkommere koster...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx